perjantai 23. marraskuuta 2012

My alter ego Russian exhange student is back eli suden syönyt punahilkka liikenteessä

Minua luullaan ajoittain venäläiseksi ja aina välillä minulle puhutaan kaupoissa tai kaupungilla venäjää automaattisena oletuksena. Olenkin naureskellut, että minulla on venäläinen sivupersoona tai alter ego. Tykkään niin paljon kaikesta näyttävästä ja naisellisesta. Lisäksi kaikki koristeellinen, kimaltava ja hohtava vetoaa minuun. Lienen siis ollut edellisessä elämässäni harakka. 

Nyt on taas venäläinen alter egoni palannut eli karvahattukausi on korkattu tälle talvelle. Tosin tyttäreni mukaan näytän Punahilkalta, joka on syönyt suden – lasten suusta kai se totuus tulee. :D
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Laukku: Mulberry, takki: kirppis / Kanadasta, saappaat: Vagabond, karvahattu: kirppis, vyö: Ralph Lauren
Bag: Bulberry, jacket: second hand from Canada, boots: Vagabond, fur hat: second hand, belt: Ralph Lauren

Vastustan kertakäyttökulttuuria sekä pyrin suosimaan pitkäaikaisia ja kestäviä tuotteita sekä vaatteita. Tuonkin kuvassa näkyvän punaisen villakangastakin olen ostanut vuonna 2003 Kanadassa asuessani paikalliselta kirpputorilta käytettynä. Eli takki on ollut minulla käytössä jo yhdeksän vuotta ja sitä ennen aikaa X ennen kanadalaiselle kirpputorille päätymistään. Vieläkin villakangastakki on erinomaisessa kunnossa.

Tänään töiden jälkeen karistan taas Helsingin pölyt jaloistani sekä pyhitän lapsivapaan viikonloppuni rentoutumiselle. Edessä on kylpylässä lillumista, hotelliyöpymisistä nauttimista, ravintolassa syömistä, kuntosalilla treenaamista ja ulkoilua kauniissa luonnonmaisemissa. En malta odottaa! Mukavaa viikonloppua myös teille kaikille.

Every now and then people assume that I am Russian and start automatically talking to me in Russian. I have joked that I seem to have a Russian alter ego, which is back again as I started to wear fur hats for this winter. My daughter however mentioned that I look like Little Red Riding Hood, who has eaten the wolf. :D Haha. I am against disposable culture and I try to use products and clothes with high endurance and long term life cycle. For example that red wool coat, I have bought in 2003 when I lived in Canada from a local second hand store. So I have used the coat for nine years and before that it has been in use for time X before it ended to the Canadian second hand store. And still the coat is in excellent condition.

Today after work I'm leaving once again Helsinki to spend my 'child free' weekend (i.e. Isabella is not with me) by relaxing at a little getaway. There are swimming in a spa, sleeping in a hotel, eating at a restaurant, exercising at a gym and walking outdoors at beautiful nature landscape ahead of me. I can't wait! Have a nice weekend everyone.

4 kommenttia :

iherb kirjoitti...

Tuo hattu on kyllä siisti!

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Voi kiitos sekä kommentista että hattukehusta. Ostin tuon karvahatun kirpparilta alle eurolla eli tosi edullinenkin se oli kaiken lisäksi! :)

Mrs KS kirjoitti...

Juuri tuollaiset asukokonaisuudet, joissa on uutta ja vanhaa, merkkiä ja kirppistä, ovat niin parhaita!

Meitä on luultu muuten täällä Lontoossa pari kertaa puolalaisiksi. Itse en pane pahakseni, puolalaiset naisethan ovat upeita, mutta mieheni on ollut vähän nyrpeä tuollaisille kommenteille ;)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Mrs K: Kiitos myös sinulle kommentistasi. Olen aivan samaa mieltä kanssasi, siis niin siitä että puolalaiset ja venäläiset (ja monet muutkin naiset ja miehet) ovat upeita kuin siitäkin, että on kiva yhdistellä asuissa vähän sitä sun tätä.

Tai siis siten asusta tulee (toivottavasti) vähän yksilöllisempi kuin että jos kiskoisi kaikki yhdestä ja samasta kaupasta päälleen yhtä aikaa. Lisäksi kirppiksiltä ja second hand-liikkeistä voi löytää vaikka mitä aarteita. :)

Mukavaa viikonloppua sinne Lontooseen!