keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Lento Pohjanmaan mummolaan yhdessä Suomen oikeusministerin kanssa

Marraskuussa ollaan paljon reissussa: ensimmäinen viikonloppu meni isänpäivän merkeissä Isabellan isän vanhemmilla Pohjanmaalla, toinen viikonloppu Jyväskylässä ja nyt tulevana viikonloppuna olen menossa tunnin päähän Helsingistä hotelliin pienelle rentoutumislomalle.

Vajaa pari viikkoa sitten lennettiin isänpäivän viettoon Isabellan isän vanhemmille. Helsinki-Vantaan lentokentällä olivat Rovion Angry Birdsit ja Samsung hyvin edustettuina, mutta näin Nokian osakkeenomistajana kysyisin, että missä luuraa Nokia? :D
PhotobucketPhotobucket

Isabella on iso Angry Birds-fani ja toivoo Joulupukilta iPad 3:sta sen pelaamiseen. Vaatimattomat ovat viisivuotiaiden joululahjatoiveet nykyään, haha. Totesin kyllä Isabellalle, että ehkä Joulupukki tuo hyödyllisempiä lahjoja kuin iPad 3:n.
PhotobucketPhotobucket

Lentokenttä oli perjantai-iltapäivänä täynnä kotiin palaavia työmatkalaisia ja viikonloppureissuun lähtijöitä. After work oli myös kova sana.
Photobucket

Samsungin pisteessä oli älytv, jolla pystyi käsillä ohjaten pelata Angry Birdsia. Pienen opastuksen jälkeen se sujuikin Bellalta hyvin.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Muumikaupan edessä piti myös poseerata. Hieman nauratti, kun Isabellan jälkeen tuohon meni kuvattavaksi minua vanhempi aikuinen aasialaisnainen. Toisaalta itse olen paraskin puhumaan, kun Naantalin Muumimaailmassa olin vielä enemmän innoissani kuin Isabella ja poseerasinkin Muumihahmojen vieressä kuin pikkulapsi.
PhotobucketPhotobucket

Innokas matkalainen.
Photobucket

Sitten olikin jo aika lähteä lentokoneella kohti Pohjanmaata.
Photobucket

Politiikka on näköjään mukana minne tahansa menenkin, sillä samassa lentokoneessa sattui olemaan myös oikeusministeri Anna-Maja Henriksson, joten matkan aikana ehdittiin puhua mm. RKP:n nykytilanteesta ja muusta. Paluumatkalla sunnuntaina taas samalla lennolla oli valtiovarainministeri Jutta Urpilainen eli Pohjanmaan reissullahan näki melkein puolet Suomen hallituksesta, haha. :D Sen lisäksi luin lennoilla vähän tenttiin.
PhotobucketPhotobucket

Määränpäässä Kokkola-Kruunupyyn lentokentällä oli vastassa Isabellan isän äiti, joka oli kiirehtinyt paikalle suoraan töistä Pietarsaaresta. Katsokaa Isabellan ja mummin jälleennäkemisen riemua, aww!
PhotobucketPhotobucket

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Whole November is full of weekend trips: first we were in Western Finland visiting Isabella's father's parents, last weekend in Jyväskylä Central Finland and this coming weekend I'm going to a little getaway to a hotel outside of Helsinki. Above are pictures from Isabella's and my flight trip to Isabella's grand parents slightly less than two weeks ago. On our outward journey there was Finland's minister of justice and on return trip there was Finland's minister of finance so I got to speak about politics on the flights too, haha.  

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hei, milloin vastaat kysymyspostaukseen, vai onko multa mennyt kokonaan ohi?

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Kiitos kommentistasi. Nolostunut bloggaaja täällä punastelee, eli ei ole mennyt sinulta mitään ohi. Vastaukset kysymyspostaukseen ovat taas odottaneet pienen ikuisuuden - hyi minua! Mutta lupaan ja vannon, että vastaan niihin asap eli muutaman päivän sisällä. :)