maanantai 1. helmikuuta 2010

YSL Copycat

Lauantain asuni sai inspiraatiota Yves Saint Laurentin syksy 2009 / talvi 2010 näytöksen kuvista.

Photobucket

Photobucket

Tältä mie siis näytin.
Image and video hosting by TinyPic

Tosin kuten kuvistakin näkee, ei nutturani ollut ihan yhtä taidokas ja muhkea kuin YSL:n näytöksen malleilla, vaan enemmänkin nopeasti sutaistu sökerö, haha. :D Avokkaat ovat kuvausrekvisiittaa, sillä ulkona minulla oli lämpimät talvisaappaat.
Image and video hosting by TinyPic
Hame: Object
Kauluspaita: H&M

Ihanaa, helmikuu on täällä: kevät koko ajan lähempänä ja päivä hetki hetkeltä pidempi. Mie olen ollut viime päivinä vähän alakuloinen ja murheitakin on riittänyt. Te, blogini lukijat, olette jättäneet todella kivoja ja kannustavia kommentteja, jotka ovat piristäneet. Suurkiitos siitä! :)

3 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu! Sulle sopii tosi hyvin hiukset kiinni, näytät tosi kauniilta.

On kyllä tosi ilahduttavaa, että päivät ovat selvästi pidentyneet ja kevätkin on taas kohta täällä :)

Anonyymi kirjoitti...

you totally nailed that ysl look, sophisticated and chic!! =)

*amy*

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi: Voi, kiitos. Sait mut kauniilla sanoillas melkein punasteleen täälä itekseni. :) Ja pitäs varmaan pitää enemmän hiuksia kiinni, itestä vaan tuntuu jotenki hassulta. Tai varmaa johtuu siitä, että lukioiässä mulla oli AINA esim. baariin ja juhlimaan yms. lähössä hiukset kiinni, ei ikinä auki. Varmaa kyllästyin sit hiusten kiinnipitämiseen tjn. :)

Amy: Oh, your comment trully made my day! Great to hear that you liked my ysl-copycat look. And overall, thanks for leaving a comment and feel free to do it again. :)