lauantai 27. helmikuuta 2010

Kaksi ja puoli

Tarkoitukseni oli tehdä tämä postaus jo eilen, mutta sitten päivä olikin niin toiminnan täyteinen, että illalla vain kaaduin sänkyyn. Joka tapauksessa silmäteräni ja elämäni valo Isabella Aada Aurora täytti eilen tasan 2½ vuotta!

Hullua miten nopeasti aikaa menee, kun tuntuu, että ihan vastahan mie tulin raskaaksi ja äskenhän neiti syntyi (kaksi viikkoa lasketun ajan jälkeen!). Niin se aika vain menee. Tässä äiti ja tytär- kuvia yhteisen taipaleemme varrelta. Osa kuvista on jo aiemminkin vilahdellut blogissani, mutta tokkopa tuo haittaa.

Parin viikon ikäisenä.
Photobucket

Ristiäispäivän aamulla 6.10.2007 ennen h-hetkeä ja kastemekkoon pukemista.
Photobucket

Neidin ollessa kaksi kuukautta matkustettiin Meksikoon nauttimaan Karibianmerestä ja lämmöstä.
Photobucket

Kantoliina oli kätevin varuste tuolla reissulla!
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Talvella -08 ja noin puolivuotias neiti
Photobucket

Toukokuu -08 ja Isabellan eka kesä
Photobucket

Laivalla matkalla Ruotsiin
Photobucket

Det var Stockholm och midsommar 2008
Photobucket

Gröna Lund
Photobucket

Samana kesänä
Photobucket

Linnanmäki
Photobucket

Epäreilua, että Isabella pääsi alle vuoden ikäisenä mm. Meksikoon, Linnanmäelle ja Gröna Lundiin, kun ne olivat samalla minunkin ensimmäiset visiitit ko. kohteisiin ja mie olin sentäs aika paljon vanhempi. :D
Photobucket

Uusi vuosi 31.12.2008 mummolassa.
Photobucket

Tivolissa huhtikuussa -09.
Photobucket

Tehokaksikko keväällä -09.
Image and video hosting by TinyPic

Päiväkodin kevätjuhliin lähdössä toukokuun lopussa 2009
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Lakkiaispäivänä Rovaniemellä -09
Photobucket

Lapissa kulleroita keräämässä
Photobucket

Vesileikkejä helteisessä Suomen suvessa
Image and video hosting by TinyPic

Käytiin kotieläinpuistossa
Photobucket

Ja poimimassa mansikoita suoraan pellolta. Tosin Bella söi samaa vauhtia, kun mie keräsin niitä mansikoita. :D
Photobucket

Photobucket

Meren rannalla Pohjanmaan mummolareissulla
Photobucket

Kesä ja jäätelö ne yhteen sopii
Photobucket

Jyväskylässä Harjun juurella Neron portaiden vieressä
Image and video hosting by TinyPic

Bella täytti kaksi vuotta ja piti isot synttärikekkerit.
Photobucket

   Oi, näitä kuvia katsellessa tuli ikävä kesää ja kaikkia niitä kivoja juttuja, joita ollaan tehty Isabellan kanssa. Onneksi kevät ja kesäkin tulevat vielä joskus.

6 kommenttia :

ixdu kirjoitti...

aivan ihania kuvia ja paljon onnea Isabellalle! :)

Dweia kirjoitti...

Ihania kuvia ja pakko sanoa, että tuossa yhdessä kuvassa kun sulla oli vähän tummemmat hiukset, niin se sopi sulle tosi hyvin :)

Viivi kirjoitti...

Onpas ihanan elämäniloisia kuvia! :) Isabellalla ollu tosi pitkät hiukset jo ristijäisissä! Mun kummityttö on kohta puolivuotias eikä oo varmaan senttiäkään tukkaa. :D Käy pian niinku mulle kun liimattiin 1-vuotiskuvaan teipillä rusetti päähän. :D Onnea Isabellalle!

ilonasi kirjoitti...

Ixdu: Isbe kiittää. (haha, eihän kukaan tietysti oikiasti vietä mitään 2½-vuotispäiviä, mutta mun mielestä se on kuitenki iso juttu! Tai siis ½ vuoden päästä neiti täyttää kolme, hurjaa. :D)

Dweia: Kiitos myös sinulle kommentistasi ja kuvakehuista. :) Ja mukava kuulla, että tummemmat hiukset sopii hyvin. Mulla ei todellakaan ole aina ollut pitkät blondit hiukset, vaan elämäni aikana on ollut mm. ihan lyhyt poikatukka, polkka, punaiset hiukset, musta ja violetit sekä melkeen kaikkea siltä väliltä. :D

Viivi: Kiitos mukavasta kommentista. Joo, Isbellä oli jo tosi pitkät ja tummat (melkeen mustat!) hiukset syntyessään. Ja hahah, mun pikkusisko oli kans vielä 1-vuotiskuvassakin ihan kalju, niin sille piti kans jotain rusettikikkailuja käyttää. :D

Mama kirjoitti...

Hei, mä haluaisin todella paljon kuulla tarkkakohtaisen sepustuksen tusta meksikon reissusta :) ollaan avopuolison kanssa erittäin matkustavaista sorttia ja piti lähteä ennen pienokaisen syntymää kahdestaan lomalle, mutta se ei taida onnistua uuden työpaikkani takia. Joten nyt olenkin kovin pähkäillyt että miten se onnistuu vauvan kanssa! Olis ihan huippua jos voisit kirjoittaa postauksen aiheesta :) kiitos!

ilonasi kirjoitti...

Mama: No niin, nyt viimein vastaan kommenttiisi. Anteeksi, että tässä kesti!

Mutta siis Isabella oli tosiaan vain 2kk, kun olimme 2vkoa Meksikossa. Kaikki meni tosiaan kuin unelma, eikä ollut mitään ongelmaa! Oikeastaan noin pienen kanssa, joka on vielä imetyksessä on todella helppo matkustaa. Koska äidinmaidon takia ei tarvitse pelätä ruokamyrkytyksiä, mahakipuja yms. oudon ruoan takia. Lisäksi koska neiti oli niin pieni, ettei vielä liikkunut, niin pystyi huoletta laittaa esimerkiksi uima-altaan viereen tuoleille varjoon nukkumaan, eikä tarvinnut pelätä, että tipahtaa siitä kääntyilyn tms. myötä.

Pitkä lentomatka etukäteen vähän jännitti, mutta neiti nukkui leppoisasti lentokoneen etuosaan kiinnitettävässä vauvakopassa miltei koko lennon ajan. Kaiken kaikkiaan en voi kuin lämpimästi suositella matkustamista pienen lapsen ja/tai vauvan kanssa. Lupaan tehdä tässä kevään myötä vielä postauksenkin asiasta ja hyvää matkaa teille! :)