perjantai 5. helmikuuta 2010

Kevään odotusta

Minut on vallannut kevään innostunut odotus. Mie tykkään kyllä talvesta, lumesta ja tuiskusta - olenhan sentään Tunturi-Lapin Kittilästä. Toisaalta olen  kuitenkin ehdottomasti toukokuun alussa syntyneenä kevään ja kesän lapsi.

Nämä kuvat nähdessäni, kevään odotus vain kasvoi entisestään.

Lauren Conrad
Photobucket

Monessa blogissa hehkutetaan Conradin ja muiden The Hills-sarjan tyttöjen tyyliä, joten tähän väliin on syytä tunnustaa, että mie en ole ikinä katsonut ko. sarjaa. Sen sijaan Olivia Palermon ja Whitney Portin tähdittämää The Citya kylläkin.
Photobucket

Hyvin on kuitenkin Conradilla tyyli hallussa: on Chanelin laukku ja Christian Louboutinin kengät. Itselleni kolahti kuitenkin eniten tuo raikas ja keväisen värinen takki.
Photobucket

Kevät ja erityisesti kevättakki innostus jatkuivat nämä Mary-Kate Olsenin kuvat nähdessäni.
Photobucket

Minulla on "kyky" erottaa Olsenin kaksoset toisistaan (voisikohan sen muuten kirjata cv:hen? haha :D), mutta tämä oli vähän haasteellinen, koska kasvot peittyvät aurinkolasien alle ja lisäksi asu on enemmän siskonsa ashleymainen. 
Photobucket
Kuvat täältä.

Onnekseni minulla odottaa vaatehuoneessa ihania kevättakkeja ihan omasta takaa, joten sen kauemmas ei tarvitse lähteä niitä etsimään. Nyt koulujuttujen pariin, valinnanvaraa riittää: luenko nyt rahoituksen, laskentatoimen vai kansiksen aluetaloustieteen tulevia tenttejä silmällä pitäen. Illalla sitten pumpiin ystävän kera treenailemaan ja onneksi viikonlopuksikin on kivoja suunnitelmia.

  Mukavaa perjantain jatkoa ja tulevaa viikonloppua kaikille!

0 kommenttia :