perjantai 19. helmikuuta 2010

Maakuntamatkailua Vantaalla ja vanhan rakkauden löytyminen

Otsikko voi olla hieman harhaanjohtava, sillä Vantaa ei suinkaan ole vanha rakkauteni, jonka löysin uudelleen. ;) Sen sijaan jatkoin eilen taas maakuntamatkailua, tällä kertaa Uudellemaalle (Uusimaalle?) eli Vantaalle. 

Photobucket

Herätys oli niinkin kamalaan aikaan kuin 5.20, jotta ehdin 6.30 lähtevään Pendolinoon. Juna oli yllättävän täynnä, mutta lähinnä matkustajat olivat pukukansaa ja työmatkalaisia. Toisaalta sovin kai itsekin ihan hyvin sekaan jakkuhousupuvussani ja kauluspaidassani, huolestuttavaa! :D

Suurin piirtein jotain tämän tyylistä oli eilen päällä. Eli vähän siistimpää ja virallisempaa, mutta ei kuitenkaa tylsää, hajutonta ja väritöntä.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Vantaalla, tai no tarkemmin sanottuna Tikkurilassa, minulla oli sovittujen tapaamisten lisäksi hieman aikaa, joten kiertelin Tikkuri-ostoskeskuksessa. Se ei ollut kuitenkaan mikään kummoinen.
Photobucket

Minun oli tarkotus myös nähdä erästä rakasta ystävääni, mutta aikataulumme menivät töiden vuoksi ristiin. Toisaalta en tiedä olisinko jaksanutkaan lähteä vain piipahtamaan nopeasti Helsingin keskustassa Tikkurilasta, ja sitten taas takaisin pohjoiseen päin eli kotiin Jyväskylään. Onnekseni ehdin kuitenkin näkemään toisen hyvän kaverini, jonka kanssa kävimme lounaalla ennen kuin lähdin taas Keski-Suomea kohti. Pikkuisen olin muuten eilen väsynyt, sillä maakuntamatkailuiltani kotiuduttani menin illalla vielä SATS:iin treenailemaan.

Kävin ensin 30min Coressa, jonka jälkeen menin salille crossailemaan ja sitten pum! Löysin vanhan rakkauden uudelleen vuosien takaa. Nimittäin juoksumaton.
Photobucket

Mie olin joskus kauhia juoksuhullu, mutta nyt en ole lähemmäs 4 vuoteen juossut matolla ollenkaan, vain ainoastaan ulkona luonnossa - ja sielläkin kovin harvoin. En yhtään muistanutkaan kuinka kiva juoksumatto on, kun voi säätää sekä nopeutta että kaltevuustasoa. Vanha rakkaus tuli ja kolahti siis lujaa. <3

  Nyt alan viimein lukemaan ensi viikon tentteihin. Meille on tulossa illalla Isabellan isänisä ja isänäiti viikonlopuksi, joten voi olla ettei minusta kuulu ennen maanantaita paljoa. Mukavaa viikonloppua kaikille.

3 kommenttia :

Joanna M kirjoitti...

Tosi kiva tuo musta hame, mikä oli asu kuvassa. Muutenkin kivoja asuja! :)

Little M kirjoitti...

Tykkäsin tosta asusta, jossa on tuo vihreä kauluspaita ja mustat housut. Jotenkin olen tänä vuonna ihastunut vihreään... Ja hei, mä muuten löysin omat tekonhakahousuni Jyväskylän G&T:stä ja ne ovat olleet kovassa käytössä :)

ilonasi kirjoitti...

Joanna M:

Voi kiitos, mukava kuulla. :) Ja tosi kiva, kun jätit kommenttia. Tervetuloa uudelleenkin visiitille!

Little M: Jee, hienoa, että siekin löysit omat tekonahkahoususi! Eivätkö olekin yllättävän mukavat jalassa? Ja hei, ollaan ilmeisesti samiksia ton vihreän värin löytäminen kanssa. :)