keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Nykyajan lapset ja pieni laukkuneiti

Nykyajan lapset ne on yhteiskuntakriittisiä jo pienestä pitäen: Isabellan 2v, tämän hetken lempibiisi on Eppu Normaalin Poliisi pamputtaa taas vuodelta -78. Anarkistiselle punkkari-Isbelle ei mitkään Frööbelin palikat kelpaa! :D hahaTämän siitä saa, kun olen pukenut Isabellaa Burberryyn. Lapsethan kapinoivat aina vanhempiansa vastaan, mutta että jo 2-vuotiaana? Tosin oikiastihan mie olen itsekin liberaali ja avarakatseinen, haha.

Loppuun vielä pieni laukkuneiti.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Pahoittelen kuvaspämmiä, mutta mun mielestä nämä otokset on niin loistavia! Bella on ilmeisesti lähdössä kaupungille, laukkukin on jo olalla ja saappaat jalassa.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Myöhemmin piti vielä tutkailla vähän äidin muitakin kenkiä.
Image and video hosting by TinyPic

3 kommenttia :

amf8 kirjoitti...

Isbehän seuraa oikein trendejä kun on tajunnut näiden ylipolven saappaiden tulon! Ihania kuvia niinkun aina. Ja voi että Isbellä on pitkät hiukset!

Kattelin tota sun trafficfeediä ja mun kohalla näkyy että olisin Riihimäellä vaikka täällä Hämeenlinnassa olen, viakkakin aika lähellä Riihimäkeä! Tuli vaan mieleen :)

ixdu kirjoitti...

haha, mäkin laitoin aina pienenä tollein äitin kenkiä sun muita jalkaan :D

ilonasi kirjoitti...

Amf8: Joo, Isbellä on kyllä pitkät hiukset ja sit ku ne on vielä luonnonkiharat (niinku mullaki) nii ne menee tosi helposti takkuu. Ja haha, todellaki Isabella on tosi trendiguru.

Joo, tuo Traffic Feed-juttu näyttää välillä vähä hassusti, tai siis voi näyttää lähiseutua, eikä just sitä kaupunkia missä just sillä hetkellä on. :)

Ixdu: Se on varmaa pikkutytöillä geeneissä, ku mieki oon ihan innoissani kokeillu äidin kenkiä ja vaatteita pienenä. :D