lauantai 9. helmikuuta 2013

Äidin ja tyttären prinsessailta Disney on Ice-showssa Hartwall Areenalla

Hiljattain oli alkuvuoden kohokohta kahdeksankymmentäluvun lopulla syntyneelle, joka on kasvanut yhdeksänkymmentäluvun alussa Disneyn animaatioiden parissa eli maaginen Disney on Ice-show 2013 Hartwall Areenalla. 
Photobucket  

Halusin aina lapsena sinne, mutta en koskaan sinne kaukaa Lapista päässyt. Onnekseni viime vuonna pääsin Isabellan kanssa viimein näkemään tuon mahtavan spektaakkelin! Se oli upea, joten tänä vuonna oli ehdottomasti päästävä taas viettämään kahdenkeskistä äidin ja tyttären prinsessailtaa.
Photobucket
Mekko: Asos, laukku: Louis Vuitton, jakku: Your Face, kello: Dolce & Gabbana
Dress: Asos, bag: Louis Vuitton, blazer: Your Face, watch Dolce & Gabbana

Otettiin prinsessateema ihan tosissaan, sillä molemmilla oli kruunut. Tosin epäreilua, että Isabellan kruunu oli isompi kuin minun. :D
Photobucket

Onneksi Isabellan varjolla pääsee aina kaikkiin kivoihin juttuihin kuten huvipuistoihin, sirkukseen ja Disney on Ice-showhun! Vaikea sanoa kumpi oli nytkin enemmän innoisaan minä vai Isabella.  Seuraavaksi haluan tyttäreni varjolla Disneyworldiin joko Pariisiin tai Yhdysvaltoihin.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket


Esityksen aikana nähtiin vaikka mitä hyviksistä pahiksiin kuten Jafariin, Kapteeni Koukkuun, Lumikin pahaan äitipuoleen ja 101 dalmatilaisen Cruella de Vil'iin!
PhotobucketPhotobucketPhotobucket


Tuhkimon hyvä haltijatar, Minni Hiiri sekä prinssejä ja prinsessoja Tuhkimosta, Aladdiniin ja Jasminiin, Mulaniin, Kaunottareen ja hirviöön, pieni merenneito Arieliin ja muihin.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Lilosta ja Stichistä. Disney on ilmeisesti huomannut, että lapset tulevat usein vanhempiensa kanssa eli yleisössä istuu paljon äitejä, joille pitää tarjota vähän silmäniloa. :D
PhotobucketPhotobucket

Jos Disney jotain osaa tehdä niin kunnon showta.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Vaikka itsekin olin aivan innoissani, niin tärkeintä oli oman pikkuprinsessani viihtyminen.
Photobucket


Satumaista viikonloppua kaikille!

As a child I always wanted to see Disney on Ice-show, but I was never taken there. Therefore last year I finally went to see the show together with Isabella and it was hard to tell who was more excited: mother or daughter. It was just magical show with fireworks, light and fire effects. This year was my second time at Disney on Ice-show and we had a magical mother-daughter pricess evening together with Isabella. Have a nice weekend everyone!

2 kommenttia :

SatuMaria kirjoitti...

Disneyn sadut ovat ihania vaikka minulla ei olekaan lapsia niin silti ostelen ihania satukirjoja. Älä koskaan kasva liian aikuiseksi, kuten Peter Pan:kin sanoo ;)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Kyllähän aikuisetkin tarvii satuja ja lapsen leikkimielisyyttä. Sitten kun Isabellan on iso, minusta tulee varmaan sellainen säälittävä täti, joka yksin istuu Disney on Ice-yleisössä lasten keskellä. :D haha