keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Funky Awards-asu ja maailman hienoimmat laskiaispullat

Huh, on sana, joka on nyt päälimmäisenä mielessä. Viime viikot ovat olleet rankkoja: on ollut Baltian työmatkoja, pitkiä työpäiviä, olen sairastellut, laukkonut lääkäreillä ja erilaisissa tutkimuksissa sekä iltaisin rättiväsyneenä Isabellan nukkumaanmenon jälkeen kirjoittanut esseetä. Mutta nyt on alkuvuoden työmatkat hoidettu, mahakivut selätetty ja essee palautettu professorille! Nyt aion huilata rentoutuen ja leväten vähän aikaa eli pitää pientä opiskelutaukoa kuun loppuun.

Aion myös mennä tänään aikaisin nukkumaan, joten pidemmittä puheitta tässä lauantain asua, kun olin menossa Funky Awardseihin Virgin Oiliin. Teki mieli pukeutua pin up-tyyliseen pilkkumekkoon, punata huulet ja laittaa kukka hiuksia koristamaan.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Mekko: Nelly, laukku: Meksikosta, kello: Dolce & Gabbana
Dress: Nelly, bag: from Mexico, watch: Dolce & Gabbana

Onnekseni eilen laskiaistiistaina 5-vuotias tyttäreni teki meille maailman suloisimmat laskiaispullat, kun äiti on itse vähän laiska leipoja. :D Minun on tuo, jolla on hymynaama ja punaiset huulet. Aww.
Photobucket


Hyvää viikon jatkoa kaikille! 

These past few weeks have been pretty demaning: I have had several business trips abroad, long work days, I have been sick and have gone to several doctors and they have done several tests for me and in addtion in the evenings after busy a busy day at the office and Isabella's bedtime I have written essay for my University studies. But now I have healed, business trips are over for this quarter and essay is both finished and returned to the professor. So it is time to relax and take it easier for a while. Above are pictures of my outfit from Saturday, when I was going to Funky Awards and adorably cute buns, which Isabella made for us. Aww, that little cutie.  

2 kommenttia :

SatuMaria kirjoitti...

Vaaleanpunaisia ajatuksia päivääsi :)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Kiitos samoin SatuMaria. Toivottavasti sinulla on mukava ystävänpäivä ja kiitos, kun jaksat ilahduttaa minua kommenteillasi. :)