maanantai 25. helmikuuta 2013

Lauantai-illan huumaa stand up'ssa ja synttärijuhlissa

Nyt on hyvä olla: takana on rentouttava viikonloppu, ulkona paistaa aurinko, kevät tulee, maaliskuu alkaa pian ja perjantaina näen perhettäni ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Lauantai-iltana suuntasin ensin stand up-esitystä katsomaan Sokos Hotel Presidenttiin, sieltä Isabellan erään kummitädin syntymäpäiväjuhlille Sörnäisiin ja illan päätteeksi vielä Coronaan Eerikinkadulle. 

En ollut moneen vuoteen käynyt stand up'ia katsomassa, joten suuntasinkin innoissani nauramaan. Comedy Club on todella suosittu ja esityksen ovatkin usein loppuunmyyntyjä kuten nytkin.
 photo IMG_6167_zps37b54c73.jpg

Tuona iltana oli kolme esiintyjää, jotka naurattivat yleisöä oikein kunnolla poliittisesti epäkorrekteilla, mutta niin huvittavilla jutuillaan.
 photo IMG_6172_zps4b4347ad.jpg

Sokos Hotel Presidentin teatterisali oli aivan täynnä stand upin ystäviä.
 photo IMG_6180_zps4cbee584.jpg 

Esityksen ja monen naurunpyrähdyksen jälkeen oli aika suunnata syntymäpäiväjuhliin.
 photo IMG_6185_zpsff449876.jpg
Jakku: H&M, mekko: Gina Tricot, laukku: Mulberry, kello: Dolce & Gabbana
Blazer: H&M, dress: Gina Tricot, bag: Mulberry, watch: Dolce & Gabbana

Synttäreillä oli ihanaa nähdä päivänsankarin lisäksi monta Rovaniemi-aikaista kaveria ja vaihtaa kuulumisia. Minulla oli niin hauskaa, että kuvien ottaminen rajoittui tähän tyttöjen jääkaappiin. Siinä näyttelijä Ryan Gosling tarjoaa tytöille karppaus- ja treenimotivaatiota. :D
 photo IMG_6189_zpsb58e1189.jpg

Mukavaa viikon alkua kaikille!

I feel good now: I have had refreshing weekens, sun is shining outside, spring is approaching, March will soon beging and on Friday I will meet my family first time this year. On Saturday evening I went to see a hilarious stand up-show, which was full of laughter. After the show I went to a friend's birthday party, but had so much fun there that did not have time to take any pictures except actor Ryan Gesling giving low carb-inspiration on the girls' fridge. :D Have a nice Monday everyone! 

2 kommenttia :

Anniina B. kirjoitti...

Tuo kuullosti siis n i i n ihanalta viikonlopulta. Jestas! Olen niin kade, että et usko. Itse istun kuin vankilassa kirjojeni kanssa. Pää pauhaa ajatuksia ja aivot höyryää. Silti haluaisi elääkin. Noh, onhan tämä joskus loppukin. Vai onko?

Ilona Ylinampa kirjoitti...

I hear you sis!

Itsellä nimittäin viimeistään parin viikon päästä alkaa sama urakka eli aika tarttua kirjoihin ja alkaa päntätä tuleviin tentteihin. Joka tapauksessa tsemppiä lukemiseen ja muistathan sit huilata edes hetken ja/tai palkita itsesi jollain kivalla, kun pahin urakka ohi? :)