tiistai 12. helmikuuta 2013

Töitä ja arkielämää

Onpas luova otsikko, mutta voin kertoa pään lyövän nyt sen verran tyhjää, etten pysty parempaan. Tänään illalla (tämä on ajastettu postaus) töiden ja Isabellan nukkumaanmenon jälkeen on tarkoitus viimeistellä Marimekon yritysanalyysiessee ja palauttaa se huomisaamuna professorille. Sitten voi vähän hengähtää ja iltaisin oikeasti rentoutuakin. Olen nimittäin hyvin pahasti sen tarpeessa!

Mutta ei saa valittaa, koska a) se ei hyödytä mitään ja vie vain lisää energiaa sekä b) itsehän laadin aikatauluni ja teen itselleni tärkeitä asioita. Joka tapauksessa huomisiltana, kun työpäivä on ohitse ja essee lähetetty, aion vain maata sohvalla villasukat jalassa viltin alla ja olla hetken ajattelematta mitään järkevää tai raskasta.

Tässä on työasua viime viikon Baltian työreissulta.
PhotobucketPhotobucket
Mekko: Asos, laukku: Mulberry, jakku: Eny / Stockmann, kello: Just Cavalli
Dress: Asos, bag: Mulberry, blazer: Eny / Stockmann, watch: Just Cavalli

Isabella sai Joulupukilta lahjaksi ihanan Zaran villakangastakin, jota hän kutsuu "kaupunkitakiksi". Eli kun suunnataan keskustaan tai kylään pukee hän sen yllensä. Oma pikkumuruni. 
PhotobucketPhotobucket

Mukavaa laskiaistiistaita kaikille!

Not much going in my head right now. This evening after work day and Isabella's bedtime I will finish my essay and return it tomorrow morning to my professor. I have to admit that I am really looking forward to taking it easier for a while, when I can actually relax in the evenings after busy work days and other activities. However I do not want to moan, because a) it does not help and only takes more energy from me and b) I make my own schedules and achieve my goals myself. So it is my own decision.

Above are pictures of my precious Isabella in Helsinki and me from last week's business trip to Baltics. Have a nice Tuesday everyone! 

2 kommenttia :

SatuMaria kirjoitti...

Suloisen kaunis ja selvästikin muotitietoinen pieni neiti :) Muistat ne ajat, kun sai hengähtää opintojen kanssa ja alkaa oikeasti elämään!

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Joo, Isabella on oikea pieni tyylilyyli. <3 (Vaikka oikeasti on ihanaa, että lapset ovat lapsia pieninä, eivätkä kasva liian aikaisin aikuisiksi).

Ja nyt on kyllä sellainen ihana hengähdys ja syvä ulos puhallus-hetki, kun tosiaan tänään palautin sen ison esseen proffalle. Nyt kello on 20.17, kiireinen työpäivä takana ja Isabellakin mennyt juuri nukkumaan, EIKÄ MUN TARVI ALKAA VÄÄNTÄÄ ESSEETÄ, VAAN ON VAPAA ILTA! :D Jee.