tiistai 5. helmikuuta 2013

Baltian turnee jatkuu ja viikon ohjelma

Nyt on vaihdettu maata Liettuasta Latviaan. Baltian kvartaalipalaverien turnee on siis saavuttanut kolmannen ja viimeisen etappinsa tälle vuosineljännekselle. Jaksoin kuin jaksoinkin tänään reippaana herätä hotellin kuntosalille ennen aamupalaa ja palavereita, minkä jälkeen alkuillasta lennettiin Vilnasta Riikaan.
Photobucket


Takana on taas pitkä päivä ja huomisaamunakin on tarkoitus hakea lisäenergiaa hikoilusta hotellin kuntosalilla ennen aamupalaa ja palavereita, joten lienee viisasta mennä pian nukkumaan. Tämän viikon ohjelmassa on muutenkin kaikkea kivaa, joten on pidettävä hyvistä yöunista huolta, että jaksaa nauttia päivistä ja niiden aktiviteeteista.

Photobucket

Ma 4.2 - Ke 6.2: Baltic Quarterly Business Review Tour: Vilnius Lithuania & Riga Latvia
Ke-ilta 6.2: Kotona Isabellan kanssa oloa ja hänen nukkumaanmenon jälkeen erään esseen kirjoittamista
To 7.2: Töitä toimistolla ja illalla Isabellan voimistelu, jonka ajaksi menen itsekin treenaamaan kuntosalille. Pikkuneidin uniajan jälkeen taas vähän esseen tekoa.
Pe 8.2: Töitä toimistolla ja kasvohoito klo 17-18 Kruunuhaassa, jonka jälkeen ystävän tapaamista.
La 9.2: Kotona rentoutumista Isabellan kanssa, iltapäivällä kiinalaisen uudenvuoden viettoa Lasipalatsilla (tein ensimmäisen graduni Kiinasta ja minulla on kiinalais-suomalainen pikkusiskopuoli, joten itse maa sekä sen kulttuuri ja yhteiskunta kiinnostavat kovasti). Illalla Funky Awards ja mm. Asan keikka Virgin Oilissa
Su 10.2: Lepoa, rauhoittumista kotona Isabellan kanssa, eikä koko päivänä muuta menoa kuin Isabellan voimistelu, jonka ajaksi menen taas itsekin jumppaan.

Mukava viikko siis menossa, mutta jotta siitä jaksaisi nauttia, on syytä mennä saman tien nukkumaan. Hyvää yötä kaikille täältä kauniista Riiasta!

Ps. Kiitos mielenkiintoisista kommenteistanne ja kysymyksistänne, pyrin vastaamaan niihin heti huomenna.

2 kommenttia :

SatuMaria kirjoitti...

Mukavanoloinen viikko Sinulla, tsemppiä arkeen!

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Kiitos SatuMaria, nyt alkaa onneksi viikko olla jo voiton puolella ja viikonloppukin huomisen jälkeen edessä. Mukavaa viikon jatkoa sinullekin ja kiitos kommentista! :)