lauantai 2. helmikuuta 2013

Tapaksia, kahvittelua Strindbergillä ja tänään vain kotona lepäilyä

Tänään en ole tehnyt muuta kuin levännyt kotona, nukkunut päiväunet, makoillut ja katsonut lastenelokuvaa Isabella kainalossani. Vatsakipuja ei ole onneksi enää ollut, mutta edelleen on vähän toipilasolo.

Tässä päivässä ei ole paljoa mielenkiintoista kerrottavaa, mutta torstaina työasussani oli onneksi väriä pirteyttä tuomassa muuten illalla nuutuneeseen olemukseeni.
PhotobucketPhotobucket
Mekko: Asos, jakku: H&M, kello: Dolce & Gabbana
Dress: Asos, blazer: H&M, watch: Dolce & Gabbana

Hiljattain kävin myös tapaksilla Copas y Tapas'issa Fabianinkadulla.  Ravintola on yksi niitä harvoja ravintola-alan perheyrityksiä nykypäivän Helsingissä, jossa erilaiset ketjuravintolat dominoivat. Lisäksi paikan erikoisuutena toimii se, ettei siellä ole ruokalistoja, jolloin asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa päättämiseen. Riittää kun kertoo tarjoilijalle mahdolliset ruoka-ainerajoitteet, nälkäisyysasteen ja montako tapasta haluaa, niin Copas y Tapas räätälöi asiakkaalle sopivan tapaslautasen. Tälläinen oli anakseton viiden tapaksen kasvissyöjän lounasannokseni.
Photobucket

Tapaksilta jatkoin vielä helsinkiläisten olohuoneena tunnettuun Strindbergiin, jonka yläkerran kirjastobaarissa en ollut aiemmin käynytkään. Oli todella rentouttavaa rauhoittua hetkeksi aloilleen tunnelmallisessa kirjastobaarissa.
PhotobucketPhotobucket
Photobucket

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Today I have just taken it easy and rested by staying in at home. I have taken a nap and watched kids movie with Isabella. As there is not much to tell about today, please see recent pictures when I ate delicious tapas and chilled down at a cozy cafeteria-restaurant after that. Above is also a work outfit from Thursday, fortunately there was some colour in the dress to cheer me up, because I myself look slightly tired on that Thursday evening after two days business trip. Have a nice weekend everyone!

4 kommenttia :

Anniina B. kirjoitti...

Nää on niin loistavia näma Sun Stadin baari -ja ravintolavinkit! Mun on pakko pikku hiljaa ruvetava kirjottamaan listaa noista Sun minitsemistasi paikoista. Ne on olleet niin sairaan hyvän kuulosia. Vitist, esim. toi tapaspaikka. KÄÄK! Siis niin ihana. Ja toi baari! Just mun juttu. Haluan heti noihin paikkoihin, siis heti :)

Olisihan niitä paikkoja tietysti täälläkin (ja paljon halvemmalla ;)), mutta ei vaan tule lähdettyä. Mikä siinäkin sitten on, en tiedä. Jotenkin tuntuu, että viikolla on ihan mahdoton lähteä, koska päivät ovat ihan mielettömän pitkiä. Viikonloput menee lukemisessa, siivotessa, pyykkiä pestessä, juoksemisessa ja tietty ihan vaan ollessa. Noh, matkakin kaupunkiin on kyllä vähän pitkä, joten ei sitten "viitsi" käyttää aikaa matkustamiseen (n.25 km). Olen näköjään niin maalainen, että viikonloppuna en halua lähteä kaupunkiin. Mutta Helsinki olisi aivan eri asia. Jos Helsinki olisi tossa kulman takana, niin olisin siellä jatkuvasti, heh.

Hyvää loppuviikendiä!

Johanna kirjoitti...

Kiitos tästä! Strindberg on yksi niitä asioita, miksi Helsinkiin kaihoan :) Ja tapaksethan ovat kerrassaan oivallista syötävää. Iloa alkavalle viikollesi!

SatuMaria kirjoitti...

Strindberg on ihanan tunnelmallinen ja rento paikka :)
Ja sulla on muuten ihan blogi, ekaa kertaa täällä ja heti kirjaudun lukijaksesi :))

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Anniina B: Kiitos kommentistasi ja mukava kuulla, että mun "vinkeistä" on jotain iloa jollekin. :) Vaikka sulla se vasta kaikki mahdollisuudet ja siistit kokemukset olisivat mahdollisia siellä Saksassa! ;)

Mutta ymmärrän hyvin, ettei arkena viitsi matkustaa keskustaan. Itsekin asun tosiaan 10km päässä Helsingin keskustasta (onneksi metrolla pääsee nopeaa), mutta aluksi lähiöelämä oli shokki, kun olin tottunut Rovaniemellä ja Jyväskylässä asumaan ihan keskustassa. Tai siis eniten kaipaan sitä, että voi vain kävellä muutaman korttelin päähän ja siellä olisi kivoja kahviloita, ravintoloita yms.

Koska vaikka metrolla pääseekin nopeasti keskustaan, niin pitää nähdä se "vaiva", että lähtee jonnekin. :)

Johanna: Kiitos myös sinulle kommentistasi ja jätähän toistekin merkkiä, jos tänne satut eksymään. Strindberg (ja Cafe Esplanad, Ekberg ja Bulevardin kahvisalonki yms) ovat kyllä todella tunnelmallisia ja viihtyisiä kahviloita täynnä fiilistä. :)

SatuMaria: Voi kiitos kauniista sanoistasi ja mukava kuulla, että pidit blogistani! Tervetuloa jättämään toistekin kommenttia ja mukavaa kevään jatkoa. :)