lauantai 23. helmikuuta 2013

BBC:n Hard Talkia ja eilisen dinner & after work-asua

Nyt on tosiaan menossa sosialisointiin ja iltamenoihin keskittynyt lapsivapaaviikonloppu. Eilen oltiin ystävieni kanssa syömässä ravintola Kellarikrouvissa Esplanadin lähellä, josta siirryttiin jatkamaan after workia Hard Rock Cafeen ja Namuun. Tänään olen ensin menossa katsomaan stand upia Hotel Presidenttiin ja sen jälkeen Isabellan erään kummitädin syntymäpäiväjuhlille. 

Nellylla oli hiljattain mieletön mekko-kampanja, jossa oli 100 mekkoa 9,95 eurolla. Tilasin itselleni tämän mustavalkoisen mekon alle kympillä ja se pääsikin heti eilisiltana illalliselle päälle. Lisää tunnelmallisesta Kellarikrouvista ja eilisillasta on luvassa myöhemmin.
 photo IMG_6143_zps69a215d6.jpg photo IMG_6144_zps62e9d86c.jpg photo IMG_6146_zps5fc28400.jpg
Mekko: Nonsense / Nelly, laukku: Louis Vuitton, kello: Just Cavalli, korvakorut: Intiasta
Dress: Nonsense / Nelly, bag: Louis Vuitton, watch: Just Cavalli, earrings: from India

Kannattaa muuten katsoa tämä pätkä BBC:n Hard Talk-ohjelmasta, jossa Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinia hiillostetaan oikein kunnolla. Olin itse asiassa yllättynyt siitä, ettei Soini osannut pistää paremmin kampoihin toimittajalle, eikä Soini loistanut argumentoinnissakaan.
 
Mukavaa lauantaita kaikille!

As mentioned yesterday, this weekend I am focusing on socializing and going out as Isabella is not home. Yesterday I had a dinner and some after work-drinks together with my friends and above is my dinner & after work-outift. This evening I am first going to see stand up and then to Isabella's godmother's birthday party. 

By the way, worth watching the clip of BBC Hard Talk interwieving 'The Finns'-party leader Timo Soini. Ideologically and politically I am far from the eurosceptical and too nationalist belifs of The Finns-party.

4 kommenttia :

Anniina B. kirjoitti...

Herää kysymys, millä argumenteilla (kukaan) olisi voinut tuossa teemassa loistaa. Soinin taskut olivat tyhjät.

Mutta tuo persujen tyyli on kyllä erinomainen, jos halutaan saada Suomi kauemmas Euroopasta. Kyllä noin saadaan pitkä välimatka aikaiseksi.

Vaikka toisaalta, riittää niitä "omituisen-tien-kulkijoita" täälläkin. Ehkäpä Suomi siis eurooppalaistuukin juuri tuota kautta...

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Joo, siis niin perussuomalaisten kuin Soininkin retoriikka perustuu aikalailla iskeviin sutjautuksiin ja populistiseen uhoamiseen vailla konkreettisia ehdotuksia ja ideoita.

Mutta olin siis yllättynyt siitä, ettei Soini heitellyt edes niitä sutkautuksia tuossa videossa.

Kaiken kaikkiaan täytyy vain toivoa, että EU selviäisi kriisistä entistä ehompana ja vähemmän byrokraattisena. Koska eihän Eurooppa ikääntyvän väestön ja kalliin työvoiman yms. kanssa ole houkutteleva markkina-alue senkään vertaa kuin nyt, jos EU:n tilalla on kasa hajaiseksi pirstaloituneita valtioita.

Anniina B. kirjoitti...

Tuolla "kauemmas Euroopasta" tarkoitin ennen kaikkea sitä, miten täällä Suomea katsotaan. Mitä investoijat ajattelevat. Nyt ei saisi syntyä huonoa mainosta.
Kyllähän kaikki persujen menon tietää, siis täälläkin. Mutta silti syntyy nopeasti huono ylesivaikutelma. Kuitenkin on maasta kyse, joka ei Euroopassa ole usein esillä, mutta jonka olisi kaikin keinoin pysyttävä menossa mukana ja joka saattais olla haluttu investointikohde. Suomi ei vain ole tarpeeksi eurooppalaistunut. Joku mättää. Onko se kenties palkkojen karkaus käsistä, vaiko joku historiallinen tekijä vaiko aivan jotain muuta. En tiedä. Hollanti omina populisteinaan laittaa samalla tavalla mietteliääksi. Tosin Hollannilla on Euroopassa aivan eri lähtökohta kuin Suomella.

Sitä on varmasti huono sutkautella kun on selkä seinää vasten. Soini yritti puolustella tekemisiään ja sanomisiaan. Oli oltava kieli keskellä suuta. Siitä Soinilla on vielä liian vähän kokemusta.

En voi olla miettimättä, ettäkö olisi ensin toivottava, että EU selviää ylipäänsä. Ranskan tilanne on äärettömän huolestuttava. Ikääntyvä väestö saadan kenties kompensoitua sitä kautta, että kansat EU:n sisällä lähtevät kunnolla liikkumaan(vielä jonain päivänä Soinikin rukoilee ulkomaalaisia tulemaan Suomeen;)). Kallis työvoima on kinkkisempi. Se on kai vain muutettavissa, jos valtiot ovat valmiita reformoimaan. Mutta siihen on ehto, että on hallitus, joka on kykenvä muutoksiin ja kansat ovat muutosten puolesta, eivät vastaan. Näin ei nyt näyttäisi monessakaan EU:n valtiossa olevan, ei ainakaan niissä suurimmissa.

No nyt mä jäin taas tänne tällaisia asioita miettimään, vaikka pitäsi lukea kuin viimestä päivää. Himskatti ;)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Mielenkiintosia ajatuksia ja mikähän siinä on, että kun pitäisi lukea tenttiin, niin kaikki muu (esim. EU:n tulevaisuus tai kaappien siivous yms.) alkaa tuntua mielenkiintoisemmalta. :D

Mutta joo EU:n yllä on kyllä paljon uhkakuvia ja sie oot ihan oikeassa, että Suomessakin on edessä jossain vaiheessa työvoimapula ja nyt on pahoja kohtaanto-ongelmia työn tarjonnan ja kysynnän välillä.