torstai 7. helmikuuta 2013

Tänään Helsingin kaupungintalolla ja eilen työmatkalla Latvian Riiassa

Viikko on ehtinyt jo torstaihin ja viikonloppu on (onneksi!) kulman takana. Suoraan sanottuna takki on aika tyhjä, koska tällä ja viime viikolla työmatkoilla Baltiassa päivät ovat venyneet todella pitkiksi, yöunet jääneet lyhyiksi, sairastelin viime viikolla ja viime viikkoina iltani ovat tehokkaasti täyttyneet myös Marimekon yritysanalyysiesseen kirjoittamisesta kauppatieteiden maisterin sivutoimisiin opintoihini liittyen. Onneksi parin viikon tiukempia ajanjaksoja jaksaa, koska tietää niiden olevan väliaikaisia. Sitten taas helpottaa ja voi palautua.

Sain alkuviikosta sähköpostia, että Helsingin luottamushenkilöiden kannettavat ovat noudettavissa kaupungintalolta. 
 photo hki_zps00ae64ea.jpg


Viime syksyn kunnallisvaalien johdosta (täältä voi lukea lisää vaalimenestyksestäni) minut valitaan Helsingin kaupungin kiinteistöosakeyhtiön hallitukseen, Helsingin käräjäoikeuden lautamieheksi ja liikelaitos Palmian johtokunnan varajäseneksi. Esimerkiksi Palmian liikevaihto oli vuonna 2011 lähes 160 miljoonaa euroa ja työntekijöitäkin on noin 3000 eli olen todella iloinen ja tyytyväinen saamistani kolmesta hyvin erilaisesta luottamustoimesta.

Lisäksi niin vaaleissa kuin muutenkin minulle tärkeitä yhteiskunnallisia teemoja ovat muun muassa sosioekonominen eriytyminen, asuminen ja sen laatu sekä julkisten palveluiden järkevöittäminen, joten sain juuri haluamiani luottamuspaikkoja ja -tehtäviä. Kiitos siis vielä kaikille minua äänestäneille ja lupaan tehdä parhaani ollakseni teidän luottamuksen arvoinen!

Eilisiltana palasin kotiin Baltian kvartaalipalaveriturneeltani, joten heti tänä aamuna ennen töihin menoa suuntasin luottamushenkilöiden kannettavan tietokoneen hakuun kaupungintalolle.
 photo IMG_5759_zps79c61970.jpg


Varsin vakavan näköisiä nämä Helsingin herrat! :D
 photo IMG_5755_zpscea6c8c8.jpg

Politiikasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kevyempiin aiheisiin kuten eiliseen, jolloin olin vielä työmatkalla kauniissa Latvian pääkaupungissa Riiassa.
 photo IMG_5747_zpsc5286dca.jpg photo IMG_5745_zps34ec72e6.jpg
Jakku: Zara, mekko: Isabellan mummon vanha, kello: Just Cavalli, laukku: Mulberry Bayswater Satchel
Blazer: Zara, dress: second hand, watch: Just Cavalli, bag: Mulberry Bayswater Satchel

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

It is already Thursday and (fortunately!) weekend is just behind the corner. I have to admit that I am in need of a recharge, because latest weeks have been pretty demanding. I have had long days during my business trip to Baltics this and previous weeks, not enough sleep, I was sick last week and in addition I have spent evenings with my University study essay. But one can manage with tighter couple of weeks, knowing that after that it will get easier.

I am interested in politics and due to my candidacy in municipal election last autumn (you can read more of my election success here) I have been nominated a vice member to board of directors to an enterprise, which has turnover for 160 million euros and 3000 employees in addition to a membership of a government of a real estate corporation and district court. I am really grateful for these opportunities to influence to the society and I will make my best to be worth your vote!

Above are pictures from this morning from Helsinki City Hall and yesterday from a business trip in Riga Latvia. Have a nice Thursday evening everyone!

5 kommenttia :

SatuMaria kirjoitti...

Toi punainen jakku on aivan ihana. Sulla on varsin liikkuvainen työnkuva, et pääse sammaloitumaan ;D

Elisa kirjoitti...

Ihanaa kun pääsee työn puolesta reissaamaan, vai onko ? :)


http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

Ilona Ylinampa kirjoitti...

SatuMaria: Voi kiitos jakkukehuista, punainen on mun lempiväri ja muutenkin tuo kivaa piristystä muuten mustaan asuun.

Ja ei mulla normaalisti ole kovin paljoa työmatkoja, vaan aina silloin tällöin vain. Nyt on vain viime ja tällä vkolla tullut rundattua Baltia läpi viidessä päivässä. :)

Elisa: Hahha, on ainakin siinä mielessä, että saa ulkomaan verottomat päivärahat. :D

No ei mutta vakavasti ottaen työmatkat ovat ihan kivaa vaihtelua, varsinkin kun niitä ei tosiaan ole koko ajan. Kiitos myös kommentistasi ja sulla on ihana banneri blogissasi!

Mustat Ballerinat kirjoitti...

Onnittelut uusista luottamustehtävistä, hienolta kuulostaa! :)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Mustat Ballerinat: Voi kiitos. Itsekin olen kyllä todella tyytyväinen ja otettu saamistani paikoista, jotka tarjoavat paljon uusia haasteita. Mukavaa viikonloppua sinulle! :)