keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Timanttihionta-kasvohoito eli pientä ylellisyyttä arjen puurtamiseen

Arkipäivät ovat melkoista tasapainoilua monien eri palikoiden kanssa. Yritänkin pitää jaksamisestani mahdollisimman hyvää huolta ja muistaa myös hemmotella itseäni. Ennen joulua otin viiden kerran sarjan hierontaan ja nyt alkuvuodesta hankin kasvohoitoon sarjan. Tämä ei olekaan ihan tavallinen kasvohoito, vaan timanttimikrohionta. Kävin ensimmäisellä kerrallani viime viikolla ja Isabella oli Angry Birdsin pelaamisen ohessa salaa ottanut muutaman paparazzikuvan. :D

 photo IMG_5884_zps920b3544.jpg photo IMG_5890_zpsda443cce.jpg

"Timanttimikrohionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa ja kollageenintuotantoa. Hoidon jälkeen iho näyttää selkeästi kirkkaammalta, tasaisemman väriseltä ja puhtaammalta. Kuorinnan hoitopäiden ja säädettävän imun ansiosta hoidon tehokkuutta voidaan säädellä eri ihotyyppien ja hoitotavotteiden mukaan ja tehdä kunkin tarpeisiin räätälöitö timanttihionta-hoito. Timanttihionta myös avaa ihoa ja mahdollistaa käytettävien tehotuotteiden imeytymisen ihoon syvemmälle kuin normaali kuorinta.

Timanttihionta perustuu ihon oman uusiutumiskyvyn hyväksikäyttämiseen. Hionta stimuloi ihon uudistumista ja omien terveiden ihosolujen muodostumista. Jo yhden hoitokerran jälkeen ihon pinta on uudistunut, pehmeä ja kirkkaampi. Parhaimmat hoitotulokset saavutetaan ihotyypin mukaan räätälöitävillä sarjahoidoilla. Timanttimikrohionta siis poistaa kuollutta ihosolukkoa, epäpuhtauksia, silottaa suurentuneita huokosia sekä tasoittaa juonteita ja pigmenttimuutoksia."


Yleisesti ottaen rentoutudun urheilemalla, näkemällä kavereita tai ainakin puhumalla heidän kanssaan maratonpuheluita, leikkimällä Isabellan kanssa tai katsomalla elokuvia. Jos on todella nuutunut, niin on ihanaa maata sohvalla ja lukea hömppänaistenlehtiä karkkipussin kera. :) Tarkemmin arjen tasapainoilustani olen kertonut täällä ja stressin selviytymiskeinoni ovat luettavista täältä.

Rentouttavaa viikon jatkoa kaikille ja muistakaa levätäkin välillä kaiken ahertamisen keskellä!

Everyday life demands balancing with several things e.g. career, motherhood, social life, hobbies and politics etc. I try to take as good care of myself as possible and remember to pamper myself too. Before Christmas I took five massage appointments and now I bought series to facial treatment at a beauty spa. Isabella did secretly some paparazzi shooting in addition to playing Angry Birds with my iPhone. :D

Overall I relax by working out, meeting friends or at least having marathon phone calls with them, playing with Isabella or watching movies. If I feel exhausted, nothing relaxes more than laying on the couch and reading fashion magazines with some sweets. Have a relaxing Wednesday everyone and remember to take it easy too among all the busy days!

2 kommenttia :

SatuMaria kirjoitti...

En ole ennen kuullutkaan tosta hoidosta. Mielenkiintoista. Pitkällä sairaslomallani ajattelin käydä jalka- ja käsihoidossa, hieman luksusta arkeen!

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Joo, tuo oli mullekin uusi juttu, mutta kiinnosti mielenkiintoiselta, joten päätin kokeilla. :) Ikävää, että sulla on pitkä sairausloma. Koitahan lepäillä ja parannella itseäsi. Pieni luksus arkeen hoidon muodossa kuulostaa myös oikein hyvältä SatuMaria!