lauantai 18. elokuuta 2012

After workia Kitchen & Co:ssa ja Ravintola Teatterissa

Ystäväni I kutsui minut eilen heidän perheillalliselle mukaan Kitchen & Co:hon. Tämä minulle entuudestaan tuntematon ravintola sijaitsee Yrjönkadulla aivan Bulevardin vieressä. Paikka oli todella tunnelmallinen ja avara, joten suosittelen tutustumaan.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Kuvat lainattu.

Kuten olen aiemminkin maininnut, olen todella perhe- ja ystäväkeskeinen ihminen. Sen takia minua harmittaakin, ettei minulla asu yhden serkun lisäksi muita sukulaisia tai perhettä pääkaupunkiseudulla, joten otinkin ilomielin I:n kutsun hänen perheensä perheillallisille vastaan. On ihanaa viettää aikaa lämpimässä seurassa keskustellen vanhempien ihmisten kanssa, vaikka he eivät omaa perhettä olisikaan. Tai siis sellainen seura on kuitenkin aina erilaista kuin oman ikäisten ystävien ja kavereiden kanssa. Ymmärrätteköhän mitä tässä epäselvästi yritän selittää?

Ihanaisen ystäväni kanssa.
PhotobucketPhotobucket

Loput illallisseurueestamme. Oli myös äärimmäisen inspiroivaa keskustella I:n äidin kanssa, joka on todella ahkera yrittäjä sekä elävä todiste siitä, että ihminen itse määrittelee elämänsä ja sen sisällön. Eli kovalla työllä, määrätietoisuudella ja itseänsä kouluttamalla voi päästä pitkälle!
Photobucket

Ruoista ei valitettavasti ole muita kuvia kuin tämä I:n herkullinen jälkiruoka.
Photobucket

Kitchen & Co:lla oli myös hieno sisäpiha ja onneksemme elokuinen loppukesän ilta suosi meitä eli ulkonakin tarkeni istua.
Photobucket

Ystävyyskaksikko ravintolan sisäpihalla.
Photobucket

Illallisen jälkeen siirryimme vielä hetkeksi Ravintola Teatteriin.
PhotobucketPhotobucket

Eilisen perjantainen after work-asu oli seuraavanlainen.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Mekko: H&M, jakku: Vero Moda, laukku: Louis Vuitton, kello: Just Cavalli
Dress: H&M, blazer: Vero Moda, bag: Louis Vuitton, watch: Just Cavalli

Eilen oli siis rauhallinen after work-perjantai mukavassa seurassa. Olin kotona jo hyvissä ajoin ja tänään olikin ihanaa herätä virkeänä ennen aamuyhdeksää. 
Photobucket

Nyt lähden ulos aurinkopaisteeseen kävelemään eli mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Yesterday I was invited to my friends's family dinner. I am very family and friends-oriented person, but unfortunately I don't really have family members or relatives in southern Finland in addition to one cousin. Therefore I truly enjoyed the company of my friend's family, even though they are not my relatives. After dinner we continued with tiny after work at another restaurant / lounge, but I left home early. This morning it was nice to wake up full of energy before 9am. Now I'm going for a walk outside so have a great weekend everyone! 

0 kommenttia :