keskiviikko 15. elokuuta 2012

Espoon Suvisaariston hylätty kummitustalo ja mansikan poimintaa pellolta

Toissa sunnuntaina aurinko paistoi, joten oli mainio sää ulkoilulle ja pienelle retkelle. Jostain blogista muistin joskus lukeneeni hylätystä kummitusmaisesta huvilasta pääkaupunkiseudulla. Tarkempi googlailu paljasti, että kyseessä on Villa Björkstrand Skatantiellä lähellä Snivön venesatamaa Espoon Suvisaaristossa.

Vaikka vierailin tuolla aurinkoisena ja valoisana päivänä tuntui rakennus silti vähän aavemaiselta. Olihan kyseessä kuitenkin hylätty huvila, joka näytti aivan kummitustalolta.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Elämysmatkailija tällä kertaa Espoon Suvisaaristossa.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Mekko: Vero Moda, vyö: Ralph Lauren, laukku: Longchamp
Dress: Vero Moda, belt: Ralph Lauren, bag: Longchamp

Täällä on ikuistettu tuo hylätty huvila autioine pihoineen talviaikaan lumikinosten keskellä, suosittelen katsomaan!

Nyt alkaa olla viimeiset hetket säilöä vitamiineja marjojen muodossa pakkaseen ja siksi suuntasin seuraavaksi mansikkapellolle poimimaan mansikoita. Itse poimittuna mansikat olivat tuossa paikassa 3 euroa kilo eli 1,5 euroa litra, mikä ei ole kovin paha hinta.
Photobucket

Ahkera mansikanpoimija.
Photobucket

Toisaalta on syytäkin olla ahkera poimija, sillä rakastan mansikoita ja marjoja ylipäätänsä, joten niitä on kerättävä paljon talvea varten. 
Photobucket

Mukavaa keskiviikon jatkoa kaikille! Pahoittelen, etten ole vieläkään ehtinyt vastata heinäkuussa esittämiinne kysymyksiin ja lisäksi minulta on toivottu postausta työnhakuvinkeistä, opiskelutekniikoistani sekä uran ja äitiyden yhdistämisestä. Ne ovat kaikki todella mielenkiintoisia itseäni läheisesti koskettavia aiheita, joista mielelläni kerron – heti, kun vain on aikaa. Malttakaa siis vielä hetki ja pahoitteluni, että minulla ei ole aikaa ja resursseja käytettävissä blogille yhtä paljon kuin toivoisin.  

On a sunny Sunday a while ago I went to see an abandoned villa to Espoo (part of capital region close to Helsinki). The building was amazingly beautiful, but also spooky because decayed and abandoned. After that I went to pick up some strawberries from a field for the winter. I just love strawberries and pretty much all kinds of berries so there needs to be a lot of them for the winter in my deep freezer. Have a great Wednesday everyone!

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

hei,

minusta on kiva, että jaksat näinkin ahkerasti päivittää, vaikka sinulla on varmasti muutenkin paljon tekemistä :) ja on hauskaa, miten avoimesti kerrot itsestäsi! mukavaa syksyä sinulle ja isabellalle :)

ilonasi kirjoitti...

Voi kiitos todella ihanasta ja kannustavasta kommentista, josta tuli hyvä mieli. :) Kiva siis kun jätit kommenttia ja mukavaa syksyä sullekin! :)