Suomessa vieraili tällä viikolla Dinner in the Sky, joka tarjosi mahtavan elämyksen nauttia Michelin-huippukokkien ruokaa 40 metrissä Helsingin Rautatientorin yläpuolella. Heti tuosta kuullessani halusin päästä kokeilemaan sitä!
Taivasravintola, joka nousee kaupungin kattojen ylle.
Noustessa kilisteltiin laseja ja nautittiin shampanjaa (josta en kyllä edelleenkään tykkää, kuten en mistään muistakaan viineistä, yäk!).
Dinner in the Skyn henkilökunta oli todella asiantuntevaa ja ystävällistä, mikä vain entisestään nostatti hyvää fiilistä.
Korkeuksiin noustessa maisemat olivat todella hienot.
Pääruoaksi söin kasvisvaihtoehtona ollutta palsternakkapyreeta metsäsienikastikkeessa.
Ja jälkiruoaksi raikasta basilika-juustokakkua ja marjamelbaa. Kuten huomata saattaa en juurikaan koskenut shampanja- tai punaviinilaseihini, vaan keskityin vain kilistelemään sekä nauttimaan ruoasta ja huikeista maisemista. :D Saa nähdä pääsenkö ikinä tästä junttiudestani sen verran, että oppisin pitämään viineistä, haha.
Kaiken kaikkiaan Dinner in the Sky oli mahtava elämys, jota suosittelen kaikille. En edes kiljunut yhtään, vaikka etukäteen mietin, että iskeeköhän siellä paniikki. Onneksi minulla ei ole korkeanpaikankammoa.
Tässä on video Dinner in the Skysta Suomessa muutama vuosi sitten.
This week Dinner in the Sky visited Finland and offered an experience to enjoy champagne and meals made by Michelin-cooks 40 metres (~132 feet) above over the city of Helsinki. It truly was an amazing experience, which I highly recommend to everyone (except perhaps those who are afraid of heights).
0 kommenttia :
Lähetä kommentti