sunnuntai 19. elokuuta 2012

Michelin-huippukokkien ruokaa 40 metrissä eli Dinner in the Sky

Suomessa vieraili tällä viikolla Dinner in the Sky, joka tarjosi mahtavan elämyksen nauttia Michelin-huippukokkien ruokaa 40 metrissä Helsingin Rautatientorin yläpuolella. Heti tuosta kuullessani halusin päästä kokeilemaan sitä!
Photobucket

Taivasravintola, joka nousee kaupungin kattojen ylle.
PhotobucketPhotobucket

Noustessa kilisteltiin laseja ja nautittiin shampanjaa (josta en kyllä edelleenkään tykkää, kuten en mistään muistakaan viineistä, yäk!).
Photobucket

Dinner in the Skyn henkilökunta oli todella asiantuntevaa ja ystävällistä, mikä vain entisestään nostatti hyvää fiilistä.
PhotobucketPhotobucket

Korkeuksiin noustessa maisemat olivat todella hienot.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Pääruoaksi söin kasvisvaihtoehtona ollutta palsternakkapyreeta metsäsienikastikkeessa.
PhotobucketPhotobucket

Ja jälkiruoaksi raikasta basilika-juustokakkua ja marjamelbaa. Kuten huomata saattaa en juurikaan koskenut shampanja- tai punaviinilaseihini, vaan keskityin vain kilistelemään sekä nauttimaan ruoasta ja huikeista maisemista. :D Saa nähdä pääsenkö ikinä tästä junttiudestani sen verran, että oppisin pitämään viineistä, haha.
Photobucket

Kaiken kaikkiaan Dinner in the Sky oli mahtava elämys, jota suosittelen kaikille. En edes kiljunut yhtään, vaikka etukäteen mietin, että iskeeköhän siellä paniikki. Onneksi minulla ei ole korkeanpaikankammoa.
Photobucket

Tässä on video Dinner in the Skysta Suomessa muutama vuosi sitten.


This week Dinner in the Sky visited Finland and offered an experience to enjoy champagne and  meals made by Michelin-cooks 40 metres (~132 feet) above over the city of Helsinki. It truly was an amazing experience, which I highly recommend to everyone (except perhaps those who are afraid of heights).

0 kommenttia :