tiistai 14. elokuuta 2012

Kaustisen kansanmusiikkifestivaaleilla

Tasan kuukausi sitten Pohjanmaan mummolareissulla vierailtiin Kaustisella kansanmusiikkifestivaaleilla, joissa oli letkeää pelimannihenkeä. Myös esiintyjiä oli laidasta laitaan. Itseäni olisi kiinnostanut Yona ja Puppa J, mutta he esiintyivät eri päivänä.

Isabella ja mummi.
Photobucket


Festivaalialue oli itse asiassa yllättävän iso ja lavoja oli monia.
PhotobucketPhotobucket


Kansantaiteenkeskuksella oli myös festarialueita.
PhotobucketPhotobucket


Minusta on mukava kokeilla erilaisia asioita sekä osallistua erilaisiin tapahtumiin. Kaustisen kansanmusiikkifestarit olivatkin hauska kokemus.
Photobucket


Isabella ja ympäristötaidetta
Photobucket

Pikkuneiti isovanhempiensa kanssa.
PhotobucketPhotobucket

Festaritunnelmaan tutustumisen jälkeen käveltiin yleisesti ympäri Kaustista.
PhotobucketPhotobucket

Ja otettiin turistikuvia.
Photobucket
PhotobucketPhotobucket

Ja nauttiin kesäpäivästä.
Photobucket

Suomi on kyllä täynnä mielenkiintoisia tapahtumia, kyliä ja kaupunkeja, joihin ei vain tule monesti kiinnitettyä huomiota. Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

Last month I visited Kaustinen Folk Music Festival together with Isabella and her father's parents. The day was beautiful and I truly enjoyed the atmosphere in Kaustinen. I find it interesting to visit different kinds of places and I like to try different kind of things as they broaden your mind and offer you new experiences and ideas.

6 kommenttia :

kerro totuus kirjoitti...

Kerropas minkälaisilla suhteilla olet duunisi varastanut.

Fantome kirjoitti...

^ Olipas omituisesti muotoiltu kommentti.

Mutta mua itseasiassa kiinnostaisi edelleen "tavallaan sama asia, vain eri näkökulmasta katsottuna". Eli miten olet onnistunut työnhaussa. En epäile yhtään, ettet olisi ansainnut työtäsi ihan omilla kyvyilläsi. Toisaalta tiedän kokemuksesta, miten vaikeaa on erottua monien hakijoiden joukosta positiivisesti. Etenkin miesvaltaisilla työpaikoilla. Voisitko tehdä vaikka joskus postauksen työnhakuvinkeistä? Uskon, että moni voisi hyötyä siitä. (Vaikka aihe toki poikkeaisikin blogin aihepiiristä hieman. Ymmärrän sinänsä, jos haluat kirjoittaa keveämmistä aiheista.)

ilonasi kirjoitti...

Kiitos teille molemmille kommenteistanne ja kysymyksistänne. (Tosin ensimmäinen kommentti oli vähän omituisesti muotoiltu, mutta ehkä se on jotain huumoria, joka ei vain minulle avaudu. :D)

Vastaan teille molemmille kattavasti mahdollisimman pian osana kysymyspostausta.

Fantome: Muistankin itse asiassa edellisen kysymyksesi aiheesta siihen messupostaukseen liittyen. Tarkoitus on ollut siihen vastata, mutta se on jäänyt. Pahoitteluni siitä! Yritän tehdä mahdollisimman pian postausta työnhakuvinkeistäni ja kokemuksistani sekä sitä aiemmin vasta heinäkuussa lukijoiden antamiin kysymyksiin, joihin liitän osaksi nämä kaksi teidänkin kysymystä. :)

Joka tapauksessa aivan pikavastauksena, että tämän hetkisen työni sain aivan avoimella haulla, ei siis mitään suhteita ollut mukana.

Mukavaa elokuun jatkoa teille molemmille ja yrittäkää kestää, vaikka mulla välillä hieman kestää vastata sekä toteuttaa lukijoiden toiveita! :)

ilonasi kirjoitti...

"sitä aiemmin vasta heinäkuussa"

*vasta = vastata

Anonyymi kirjoitti...

Pääkaupunkin on pullollaan toinen toistaan "hienompia" työpaikkoja. Ovatko ne oikeasti niin hyviä ja hienoja kuin annetaan ymmärtää. Eivät aina. Tällaisiin työpaikkoihin voi olla yllättävän vähän hakijoita ja silloin mahdollisuudet päästä sisään ovat paremmat kuin pienillä paikkakunnilla. Pohjoisesta tulleita hakijoita arvostetaan lähes alalla kuin alalla :)
Itseluottamus on tärkeää työnhaussa ja se heijastuu kyllä heti ulospäin.

ilonasi kirjoitti...

^ Osuvia mietteitä eli kiitos myös sinulle ylläoleva anonyymi kommentistasi ja osallistumisestasi tähän keskusteluun. :) On totta, että pääkaupunkiseudulla työmarkkinat ovat Suomen parhaimmat sekä luonnollisesti kaikissa töissä on omat hyvät ja huonot puolensa. Itse olen onnekseni viihtynyt todella hyvin nykyisessä työssäni, joka on tarjonnut haasteita ja sain hiljattain vielä ylennyksenkin. :)