keskiviikko 8. elokuuta 2012

Leikkipuistoilua Tokoinrannassa

Tämän illan suunnitelmani peruuntuivat, joten vietänkin rauhallista iltaa aivan yksikseni kotona. Toisaalta olen ollut nyt kesällä niin paljon reissussa sekä tälläkin viikolla maanantain ja tiistain menossa, että tuntuu kivalta olla ihan kotosalla. Ajattelin levittää kasvonaamion, lukea jotain hyvää kirjaa ja rentoutua. 

Tokoinranta Kalliossa Hakaniemen metroaseman vieressä on yksi lempipaikoistani Helsingissä. Siellä on kiva kävellä rantaa pitkin, ihastella kauniita taloja, olla piknikillä tai leikkipuistoilla. Hiljattain käytiinkin leikkipuistoilemassa ja ulkoilemassa ystäväni sekä molempien jälkikasvun kanssa Tokoinrannassa.

Leikkipuistoilemassa Ympyrätalon edustalla.
Photobucket

Muruseni
Photobucket

Kaverukset poseeramassa.
PhotobucketPhotobucket

Meitä oli mukana vanhempia ja nuorempia tyttöjä. Vanhemmat tytöt eli äidit tosin keskittyivät juttelemaan keskenään nuorempien leikkiessä.
Photobucket

Tytöt keräsivät kukkia leikkien lomassa.
Photobucket
Photobucket

Meillä oli sangen aurinkoinen leikkipuistoreissu, vaikka aika tuulista olikin.
PhotobucketPhotobucket

On niin kätevää, kun asumme ystäväni C:n kanssa lähekkäin, että voi nähdä ihan extemporena lyhyellä varotusajallakin. C:stä on myös lyhyessä ajassa tullut hyvä ystäväni, vaikka emme oikein edes tunteneet ennen Helsinkiin muuttoani.
PhotobucketPhotobucket


Quite recently we made a tiny picnic and playground trip with a friend of mine and our children to one of my favourite parks in Helsinki. While kids were playing and running around, mothers had time to gossip and catch up. It was a sunny, yet windy day, so we enjoyed our playground trip greatly.

0 kommenttia :