sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kesäloman loppu ja töihin paluu-fiilikset

Niin on sitten viisi viikkoa kestänyt kesäloma ohitse ja huomisaamuna herätyskellon soidessa suuntaan töihin. Uskomatonta miten nopeasti viisi viikkoa voivat mennä. Toisaalta paljon olen kyllä saanut tehdä, nähdä ja kokeakin. Etukäteen hieman jännitti tungenko loman täyteen (liikaa) tekemistä tai toisaalta ajelehdinko vailla virikkeitä loman ohitse. Onnekseni luulen löytäneeni tasapainon eli olen sopivassa suhteessa laiskotellut ja levännyt ilman aikatauluja sekä toisaalta matkustellut ja mennyt.

Tänään kuitenkin itketti ja tuntui haikealta, kun on ollut niin paljon reissussa ja monien ihmisten ympäröimänä. Nyt onkin yhtäkkiä kotona ja arki taas edessä. Ei arki ja kotiinpaluu sinänsä tuntuneet surulliselta tai ikävältä. Oli vain sellainen "siirtymävaihe"-tunnetila, joka herkistytti.

Jotta huomisaamuna toimistolle saapuisi virkeä ja levännyt lomaltapalaaja, on parasta mennä nyt nukkumaan. Eilen juhlittiin kesäloman päättäjäisiä Kallio Block Partyissa (josta kuvia myöhemmin), mutta tässä kuitenkin kesäloman alusta muutama kuva. 
Photobucket
Jumpsuit-haalari: Asos, vyö: Dolce & Gabbana, tekonahkatakki: Zara, kengät: Dinsko, kello: Just Cavalli
Jumpsuit: Asos, belt: Dolce & Gabbana, fake leather jacket: Zara, shoes: Dinsk, watch: Just Cavalli
 
Olin tuolloin Sun Roba-katufestareilla, Pridessa ja illalla piipahdin vielä hyvin pikaisesti moikkaamassa ystävääni Kolmannella linjalla. 
PhotobucketPhotobucket

Mukavaa elokuun jatkoa ja uutta viikkoa kaikille!

My five week long summer holiday is over and I can't believe how quickly time has gone! Fortunately I have had so much fun, met awesome people and experienced a lot. Still I was feeling pretty emotional and cried today. Not because I would have been unhappy to return to work, but because I had emotional 'transition period' when one period ends and another one is just behind the corner. Above are some pictures from the beginning of my summer holiday when I went to a street festival for instance. In a way circle ends, because I was yesterday too at a block party and had a blast. Have a great new week everyone!

0 kommenttia :