tiistai 7. elokuuta 2012

Boheemi Kallio Block Party-asu

Eilen palasin takaisin toimistolle sorvin ääreen. Oli niin vauhdikas päivä kesäloman jälkeen, etten oikein tiennyt mistä aloittaa pitkän to do-listan purkaminen. Toisaalta töihin paluuni oli sangen mieluisa, koska minua odottivat hyvät uutiset: sain ylennyksen ja isomman työhuoneen itselleni. Hymyissä suin olikin mukava aloittaa työt uusien mielenkiintoisten haasteiden edessä täynnä energiaa pitkän loman jäljiltä.

Muuten tämä viikko on aika rento, sillä Isabella ei ole kotona eli ei mene aikaa koti-päiväkoti-työpaikka-päiväkoti-koti-ralliin ja lisäksi vietän opiskelutaukoa. Pehmeä lasku arkeen on siis menossa, jolloin voi nauttia vielä hetken rennosta kesästä.

Rentoa kesästä nauttimista harrastin myös viime lauantaina Kallio Block Partyissa, joihin halusin pukeutua rennon boheemisti. Mielestäni on pitkästyttävää pukeutua aina samanlaisesti. Itse haluan päinvastoin pukeutua tilanteen, tapahtuman ja fiiliksen mukaan. Lauantaina pukeutuminen oli kalliolaisiin korttelijuhliin ja kesäloman päättäjäisiin sopivaa eli kirjavaa, konstailematonta ja huoletonta.

Dallapén puistossa Aleksis Kiven kadun kulmilla.
PhotobucketPhotobucket

Kallio Block Partylainen Vaasankadulla. Hieman naurattaa tätä asua katsoessa ajatella, että muutaman päivän päästä istuin jo kotelomekko ja jakku päällä toimistolla töissä. :D Oodi elämän monimuotoisuudelle!
PhotobucketPhotobucket
Mekko: Vero Moda, vyö: Ralph Lauren, silkkihuivi: Roomasta Italiasta,  shortsit: Gina Tricot, maihinnousutakki: kaverilta lainassa, laukku: Longchamp, kello: Dolce & Gabbana
Dress: Vero Moda, belt: Ralph Lauren, silk scarf: from Rome Italy, shorts: Gina Tricot, jacket: borrowed from a friend, bag: Longchamp, watch: Dolce & Gabbana

Sitäkin enemmän tosin nauratti lauantaina, kun keski-iän ohittaneet turistit halusivat ottaa minusta kuvia ja luulivat minua joksikin kalliolaiseksi taiteilijaksi. Teki mieli paljastaa, että itse asiassa en edes asu Kalliossa ja olen päivätöissä käyvä konttorirotta ja ruuhkavuosissa tasapainoileva pienen lapsen äiti. :D En kuitenkaan rikkonut heidän illuusiota, vaan hymyilin heidän kameroille ja toivotin aurinkoista päivän jatkoa. Sitä  samaa toivotan nyt teillekin!

I'm back to work and even though first day at the office was crazy after the vacation, I have got many reasons to smile as I got promotion and bigger work room at the office. On Saturday two days before returning to work, I went to a block party in Helsinki and wanted to dress more casual and bohemian. The result can be seen above. Have a great week everyone!

0 kommenttia :