torstai 23. elokuuta 2012

Maaginen ilta Sirkus Finlandiassa Kalajoella

En ole ehtinyt nukkua tai liikkua tarpeeksi tällä viikolla, joten olo on aika väsynyt ja nuupahtanut. Lisäksi on ollut ikäviä uutisia ja murheita, mikä on luonnollisesti entisestään syönyt energiaa ja jaksamista. Onneksi viikonloppu on aivan kulman takana, jolloin on tarkoitus nukkua, levätä ja liikkua. Niin ja tietysti juhlia sunnuntaina Bella Bambinan suurta päivää – täyttäähän neiti jo huikeat viisi vuotta!

Matalalentoisena torstaina on hyvä palata hetkeksi kuvien muodossa maagiseen iltaan Sirkus Finlandiassa. Ollessamme Isabellan Pohjanmaan mummolassa kyläilemässä, keksimme extemporena ajaa Kalajoelle sirkusesitykseen. Ilta täyttyikin naurusta, jännityksestä ja huikeista ohjelmanumeroista. Pahoitteluni jo etukäteen heikkolaatuisista kuvista, mutta toivottavasti niistä välittyy tärkein eli tunnelma.
Photobucket

Isabella mummin ja papan kanssa ennen esityksen alkua.
Photobucket

Nuo pellet varmaan mietti, että olen jotenkin yksinkertainen mennessäni aivan fiiliksissä heidän kanssaan yhteiskuvaan. :D
PhotobucketPhotobucket

Sitten oli aika mennä sisälle katsoman esitystä. Ja syömään popcornia.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Olimme ajatelleet, että sirkusteltta olisi varmaan aika tyhjä aurinkoisena heinäkuun iltana, mutta kalajokiset olivatkin tullee paikalle sankoin joukoin.
Photobucket

Olen viimeksi ollut sirkuksessa pienenä lapsena, joten itse olin jopa enemmän innostunut kuin Isabella tuona iltana. :D
Photobucket 

Sirkus Finlandia, joka muuten Suomen kansallissirkus yllätti korkealla tasollaan ja huikeilla esityksillään. Siellä oli jopa livebändi tunnelmaa tuomassa.
Photobucket

Esitys kesti väliajan kanssa 2,5 tuntia ja halvimmat liput olivat aikuiselta 12 euroa, joten mistään kalliista lystistä ei ollut edes kyse. Väliajalla Isabella sai tikkarin karkkipäivän kunniaksi.
PhotobucketPhotobucket

Innokkaat sirkusesityksen katsojat.
Photobucket

Itse ohjelmanumeroista minulla ei ole muuta kuin pari hassua kuvaa. Isabella kysyi tämän numeron kohdalla, onko tuo Peppi Pitkätossun hevonen. :D
PhotobucketPhotobucket

Ohjelmanumeroita oli tosiaan laidasta laitaan. Oli vatsastapuhujaa, klovnia, jonglooreja, akrobaatteja, trapetsitaitelijaa, taikuria, temppuilevia kissoja ja vaikka mitä.
PhotobucketPhotobucket

Huikein oli mielestäni kuitenkin tämä taitava moottoripyöräryhmä, jotka ajoivat tuollaisen metallikehikon sisällä.
Photobucket

Aluksi heitä meni sinne ajamaan yksi, sitten toinen, kolmas ja lopulta heitä oli neljä ajamassa moottoripyöriä tuollaisessa pienessä kehikossa. Välissä siellä heidän välissään kävi seisomassa vielä eräs nainenkin yleisön pidätteässä henkeään ja välillä taas yksi moottipyöräilijä ajoi miltei ilmassa kehikon avautuessa.
PhotobucketPhotobucket

Löysin Youtubesta tämän huikean videon tuosta jännittävästä moottoripyörätempusta.

Kahden ja puolen tunnin jälkeen esitys oli ohi.
Photobucket

Lähdimme ajamaan Kalajoelta takaisin Isabellan mummolaan, jolloin jännittävä ilta vaati veronsa eli pikkuneiti simahti saman tien takapenkille.
Photobucket

Mukavaa viikonloppua kaikille jo etukäteen!

This week I have been pretty tired as I haven't had time to sleep or exercise enough. In addition I have received some bad news and had sorrow. Therefore on this gray Thursday it's good to memorize summer holiday when we went to circus with Isabella and her father's parents. The show was amazing and breathtaking! The whole evening was full of laughter, joy and excitement.

0 kommenttia :