torstai 16. elokuuta 2012

Työasua ja Huuto.netissä myytävää eli torstain kuulumiset ilman turhia turinoita

Tällä viikolla yöunet ovat jääneet lyhyiksi monestakin syystä. Välillä ei ole malttanut mennä nukkumaan, kun olisi voinut ja välillä taas ei ole päässyt ajoissa nukkumaan, kun on ollut liikaa puuhaa. Osaltaan yöunia on nipistänyt myös makuuhuoneen seinänaapureilleni syntynyt koliikkivauva, joka aloittaa ensimmäisen huutoserenadinsa sopivasti juuri nukkumaanmenoaikaani. Mahdollinen toinen näytös saatetaan kuulla aamuyöstä. Onneksi osaan nukkua korvatulpat korvissa ja onhan ne vauvat silti aika ihania, vaikka itselleni en niitä tällä hetkellä haluakaan. :D

Tällä hetkellä on siis sekä mieli että keho väsynyt ja raukea. Keho sai kaipaamaansa rasitusta nimittäin tänä iltana SATSin bodystep-jumppatunnilla, jossa sai hikoilla kunnolla. Tänä torstaina ei siis tule sen pidempiä turinoita, mutta tässä kuitenkin työasu tiistailta.
Photobucket PhotobucketPhotobucket 
Mekko: Isabellan mummon vanha, jakku: kirppis, kello: Dolce & Gabbana, laukku: Prada, korkkarit: Tapas
Dress: Isabells's grandmother's old, blazer: second hand, watch: Dolce & Gabbana, bag: Prada, pumps: Tapas 

 
Loppuun vielä tiedoksi perheellisille, että olen lisännyt Huuto.netiin Isabellan pieniksi jääneitä vaatteita. Sieltä löytyy muun muassa Ticket to Heaven-talvihaalari, Reimatecin välikausitakki sekä valtava vaatepaketti. Kohteisiin pääset täältä. Vaihtoehtoisesti voit myös klikata sivupalkkia.
Photobucket

Lähiaikoina olisi tarkoitus myös tehdä inventaariota vaatehuoneessa omille vaatteilleni ja lisätä niitäkin myyntiin Huuto.netiin, mutta ilmoittelen siitä myöhemmin. Nyt kuitenkin mukavaa viikonloppua kaikille jo etukäteen! Tämä neiti painuu pehkuihin ja nukkuu toivottavasti Prinsessa Ruususen lailla kunnon makeat yöunet.

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

oon ymmärtänyt jostain asuntopohdintapostauksesta, että asutte jollain arvoalueella. oon koko ajan kuvitellut teidät esimerkiksi punavuoreen! hämmennyin:D

ilonasi kirjoitti...

Hahah. Lähiössähän mie asun niin kuin nuoren yh-äidin kuuluukin, eikä tässä alueessa ole muuta arvokasta kuin liki tonnin vuokra. ;D (Tai no onhan tässä kaksi ökyaluetta miljoonalukaaleiniin meren rannalla aivan vieressä).

Meidän asunto on kyllä tosi kiva vastarempattu kolmio laminaattilattialla ja lasitetulla parvekkeella ja lisäksi mulla on logistiset käytännön syyt miksi haluan asua täällä. :)

Kaiken kaikkiaan oon halunnu olla tosi ympäripyöreä asuinalueeni suhteen blogissa, koska aiemmin ennen Helsinkiin muuttoa mulla on ollut stalkkeri, joka on seuraillut ja vainonnut mua kotini lähistöllä, oon saanut kotiin outoja kirjeitä ja puheluita sekä joutunut hakemaan lähestymiskieltoa yms. Seuraavaksi jos/kun muutan, niin laitan asuntotietonikin salaiseksi, koska elämä on valitettavasti osoittanut, että tänne mahtuu kaiken maailman sekopäitä. :/