lauantai 25. huhtikuuta 2009

Freudilainen musteläikkämekko, Tivoli ja true fashionista eli viikonlopun kuvasatoa

Mie oon kyllä yks tuuliviiri, jonka tunteet heittelee vuoristoradan lailla. Tänään on nimittäin jo paljon parempi fiilis ja takana on todella kiva päivä. Sitäpaitsi kuka voisi olla hymyilemättä, jos Ilmatieteenlaitos lupailee tälläistä säätä Jyväskylään?
Photobucket

En ainakaan mie! :D Tänäänkin oli +20 astetta, tarkeni shortsit jalassa ja terassikausikin tuli avattua -kokiksella tosin. ;) Nyt on vuorossa viikonlopun kuvasatoa.

Aloitetaan eilisestä. Käväsin ensin sivuaineeni hallintotieteiden Suomen julkinen hallintojärjestelmä ja EU:n hallinto-luentotentissä, sitten hain Isabellan päiväkodista ja mentiin kaupungille moikkaan Lastenvaate himoshoppaaja-blogin Meeriä ja hänen ihastuttavaa tytärtään. Oli niin kaunis sää, että teki mieli jäätelöä ja mentiin Spice Ice-jäätelöbaariin herkuttelemaan. Ensi kerralla muistan sitten, että a) Iso Pyörremyrsky todellakin tarkoittaa ISOA (vaikka muuten herkkujen perään olenkin, niin teki tiukkaa tuhota toi :D) ja b) Ei kannata valita samaan Pyörremyrsky-pehmikseen sekä pätkistä, daimia että mariannea. Oli meinaan aika makiaa :D

Mua huvitti ja nauratti ihan hirmusesti, kun siellä Spice Icessa oli sellanen nuori jätkä töissä, niin Isabella vilkutteli ja hymyili yms. eli flirttas ihan täysillä sille. Mie yritin kyllä sanoa, et toi on vähän liian vanha sulle, mut eihän tuo neitokainen kuunnellut, kun lähtiessä piti käyä vielä sanomassa heippa sille. :D haha

Juoruilujen jälkeen pyörittiin vielä hetki kaupungilla ja käytiin ruokakaupassa.


Kaupasta löyty onnekseni jonku hylkäämä ilmapallo, josta Isabella sai huvitusta siinä määrin, et mie sain tehtyä ruokaostokset rauhassa. :)


Oli ihan pakko kuvata nämä, kun kerrankin mun ostoksista ei löyvy tolkutonta kasaa herkkuja -oon hirviä herkkusuu. Tota Isabellan himoitsemaa mamin proteiinipatukkaa ei lasketa. Kinkut on Isben (mie oon tosiaan ollu 10v kasvissyöjä) ja hitsi nyt mie tajusin, et unohin ostaa tofua, höh.

Kotona vielä riitti hylätystä ilmapallosta huvia.



Päivän asuna oli freudilainen musteläikkätestimekko: mun mielestä siinä on tollasia olioita, joilla on silmät ja jotkut taas näkee siinä vain puiden lehtiä.

Photobucket

Mitä te tuossa mekossa näettä? :D
Photobucket

Photobucket

Mekko: H&M / kirppis
T-paita: Gina Tricot
Helmet: kirppis
Korkkarit: Click Shoes

Sit siirrytään tähän päivään eli lauantaihin.

Mentiin Isabellan kans Tivoliin äitikaverini N:n ja sen suloisen tytön kanssa. Nyt Isabella tajuski jo vähä enemmän huvipuistosta, kun viime kesänä kun käytiin Tukholman Gröna Lundissa ja Linnanmäellä.


Ja mie nyt ikuisena lapsena olin ihan innoissani Tivolista! :D




Autofani-Bella pääsi huristelemaan autoilla


Sit oli eväshetken vuoro ja tiukkapipoäitikin heltyi antamaan tyttärelleen pillimehua (yleensä herkut ja mehut on Isbeltä pannassa ja vain äidin yksinoikeutta ;D)


Jonka jälkeen oli aika ottaa perhepotretti, haha


Lopuks käytiin vielä pohjoismaiden korkeimmassa maailmanpyörässä, jota Lintsikin on kovasti koittanut Suomen Tivolilta ostaa. Nimim. olin viime keväänä heti äitiysloman loputtua töissä tuolla Tivolissa, ennen kenkäkauppaan menoa.


Mua nauratti viime keväänä ihan hulluna, kun töissä katselin miten kaikki tytöt pääsi ilmaseksi laitteisiin, lirkutellessaan vähän niille työntekijämiehille (jotka on muuten aika kovia juhlimaan, mut se onkin jo aivan toinen tarina). Tänä keväänä päätin toteuttaa samaa taktiikkaa ja kummasti hymyilemällä pääsi ilmaiseksi maailmanpyöräkierrokselle, kjäh kjäh. :D

Tivolin jälkeen kävästiin kotona syömässä ja sit oli vuoro korkata kaverini I:n ja Isabellan kans tämän vuoden terassikausi. Sää oli mitä mainioin ja pakko myöntää, että hieman teki mieli kylmää siideriä jäillä, mutta periaatteista ei tingitä ja tyydyin kokikseen. Oon nimittäin hyvin tarkka ja tiukka siitä, etten juo Isabellan nähden ikinä mitään alkoholipitoista.

Isabella on selvästi kuin vanha tekijä terassilla asennoista päätellen.




Tuota noin, jos Isabella istuu vielä noin 15 vuoden päästä näin, niin sit mun pitää hienohelmana varmaan pitää pieni puhuttelu aiheesta "miten hienot naiset istuu ja miten EI istu" :D :D haha

Mut letkiältä ja rennolta kieltämättä näyttää.

Loppuhuipennuksena lupaamani todellinen fashionista

Tyylikästä <3

Mut sit mua alko pelottaa, et Isabella tunkee ton muovipussin kasvojensa eteen, joten tukehtumisvaaran nimissä takavarikoin tuon ja fashionista-leikit loppu.

2 kommenttia :

Tuulia kirjoitti...

Oikun Isabella on ihana :)
Ja tosi kiva asu siulla :)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Winda: Kiitos kovasti :) Onhan se Isabella ihana, mut osaa olla myös oikia pikkutuholainen kun vilkkaudessaan ehtii ja kerkiää joka paikkaan. Mut tuo taitaa olla aika yleinen ongelma lapsilla :D haha