tiistai 14. huhtikuuta 2009

Wanted: lisää tunteja vuorokauteen

Jos joltakin sattuu löytymään ylimääräisiä lisä tunteja vuorokauteen, niin täällä niitä otettaisiin kiitollisena vastaan! :)

Yllä olevasta syystä johtuen, yritän kirjottaa lyhyesti ja ytimekkäästi. Toivottavasti en eksy jaarittelemaan, kuten tapanani monesti on.

Tiukasti asiaan eli Lapin reissulta viimeisenä päivänä mukaan tarttuneet ostokset. H&M:stä molemmat vaatteet, sillä mulla on sinne vielä jouluna saamaani lahjakorttia jälellä. Opiskelijankukkaro ja budjetti kiittävät itselleni ilmaisista vaatteista. :)

Monikäyttöinen mekko, jota voi asusteita vaihtamalla käyttää niin töissä, koulussa kuin juhlissakin. 9€, kuten tuosta isohkosta alehintalapusta näkyykin :D


Violetti paita, jossa mustat napit ja vyö. Myöskin 9e. Nähtävissä päivän asussa alla.

Ja sitten tämä chanelmainen tikattu laukku ihanuus, joka ei tosin ole H&M:ltä vain Dolphin-merkkinen. Mistä tulikin mieleeni, että onko jollekin tuttu kyseinen Dolphin-merkki? Ei siis sillä, että olisin jotenkin merkkien perään -mulle on ihan sama vaikka vaate tai tavara ois halpahallin alekorista, kunhan se näyttää hyvältä omissa silmissäni ja mie tykkään siitä!- mutta mietin vain, kun en ole itse ko. merkistä aiemmin kuullut. :)

Olen jo kauan haikaillut chanelmaisen tikatun laukun perään ja nyt omani löysin. Kivaa myös ettei tarvinnut turvautua Gina Tricotin tikkilaukku-versioon, joita löytyy pian lähes jokaiselta vastaantulijalta. GT:n laukkua toki väheksymättä.


Sen lisäksi että laukku on hienon näköinen, on se myös todella tilava ja tiedänkin jo nyt, että siitä tulee yksi ehottomista lemppareistani.

*
Nyt on päivän lörpöttely-kiintiö täynnä ja aikaa on enää päivän asu-kuville. Sen jälkeen otan tenttikirjat kauniiseen käteeni.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tässä vielä paidan oikea väri, joka on siis kunnon violetti, eikä lila.
Photobucket

Paita: H&M
Hame: Gina Tricot
Laukku: Dolphin
Korkkarit: Ellos

ps. Vaikken jääkiekosta mitään tajuakaan, enkä edes koe olevani oikea ja kunnon jyväskyläläinen, niin JYP voitti, jee!

pps. Murr, osaako joku kertoa että miksi Photobucket jotenkin huonontaa kuvanlaatua ja tekee niistä epätarkempia?

9 kommenttia :

Lumo^ kirjoitti...

IHANA laukku :) ja on kyl hyvä olla nyt jyväskyläläinen :)

Jonna kirjoitti...

Jotenkin ihana asu,jotenkin..hmm sellanen tosi high-end-look. Melkein joku dynastia tulee mieleen! I like it. Kiva blogi muutenkin rupean seurailemaan! =)

ilonasi kirjoitti...

Lumo^: Kiitos, mieki tykkään tosta laukusta kyllä tosi paljon <3 Ja jee JYP ja JKL rulettaa nyt.

Jonna: Oi, kiitos kauniista kommentistasi. :) Kiva myös kun kävit lukemassa ja jätit kommenttia, tervetuloa toistekin!

ps. Toi Dynastia-vertaus on sit toivottavasti hyvällä, eikä tarkota mitään 1980-luvun juppilookkia, eihän?:D :D hahah

Jonna kirjoitti...

Siis hyvällä joo,sellanen nykyaikaisettu look! Mut kuitenkin sellasella; "vapise jr- asenteella!" :D

ilonasi kirjoitti...

Jonna: hahah, ok :D

Anonyymi kirjoitti...

Nuo kuvien taustat ovat aika teinimäisiä, kuivattuja ruusuja ja muuta mautonta, tausta on tärkeä vaikka moni ajattelee ettei olennaista.
Sulla on ihan jees perus tyyli, pientä hiomista vielä niin ei näytä niin "halvalta".
Tosi kivat nuo sun violetti ja satiinipaidat :)
Tsemppiä!

ilonasi kirjoitti...

Armas anonyymi yllä.

Kiitos kommentistasi. :) Tsemppaukset ovat aina kivoja, mutta kuvien taustoihin eli (sisustukseen) tai tyyliini en tsemppiä tarvitse. Kuten profiilissanikin lukee, niin minulla on vahva oma tyyli, eikä siihen kuulu muiden mielipiteiden kumartelu.

Rakentavat kommentit ovat asia erikseen, mutta pukeutumisessa kuuntelen vain ja ainoastaan itseäni ja sen hetkistä fiilistäni.

Kuivatut ruusut sain tyttäreni syntymän jälkeen sairaalassa, joten niillä on suurta tunnearvoa, eivätkä ne ole siis lähdössä mihinkään.

Kiva kuitenkin kun kävit lukemassa ja jätit kommenttia -tervetuloa toistekin. Sain nimittäin päivän naurut kommentistasi ja piristit krapulapäivääni suuresti! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Ainako saat vain hyvät naurut kun saat kritiikkiä? Se kertoo vain siitä ettet kuitenkaan ota kritiikkiä vastaan vaan "naurat" ne kumoon, kertonee epävarmuudestasi?

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

Mulla ei ole mitään ongelmaa ottaa kritiikkiä vastaan, kestän sitä mielestäni todella hyvin. Tämä siis silloin jos saan RAKENTAVAA ja hyvin argumentoitua kritiikkiä, mutta jos joku sanoo minun olevan teini ja juntti tai arvostelee jotain minulle tunnetasolla tärkeitä kuivattuja ruusuja, jotka olen saanut tyttäreni syntymän jälkeen, niin mie kyllä vain nauran sekä ihmettelen, miten joku jaksaa tuhlata aikaansa moiseen. ;)

Sama tuli mieleeni tässäkin tapauksessa, on jotenkin sangen herttaista, että jaksat alkaa tekemään syväanalyysia luonteestani ja persoonastani tuntematta minua (tai siis oletan näin). Keittiöpsykologia kunniaan!

Nyt mie jatkan aamutoimia, että kerkiän töihin ajoissa. Hauskaa päivää ja kiitos kommentistasi! Jos huomasit, niin tälläisen asiallisen ja perustellun kommentin kohdalla, mie en saanu "päivän nauruja"? :)