perjantai 3. huhtikuuta 2009

Pistä porvarit kirkuun

"Silloin ennen, meitsi muistaa menon, v*tun chillii"...

Tänään hyppään pohjosen junaan Isabellan kanssa. Saahan onneks kyyti Matkakeskuksee kaveripojalta, ois ollu nimittäin aika iso homma raahata turvaistuin, rattaat, Isabella ja vielä rinkkaki asemalle asti. Hävettää vain vähän aina vinkua kyytiä tuolta kaveripojalta, mut ku se on niitä harvoja kaveripoikani täällä.

Mulla on muutenki ikävä kaveripoikiani. Villiä dokausta, bileitä, jatkoja, festareita ja sellasta mutkatonta lepposaa menoa, vailla huolia. Oon muutenki kauhistunu siitä, miten kaavoihin kangistunu keskiluokkainen täti-ihminen musta on tulossa -oon hyvää matkaa päätymässä oravanpyörään ja uraputkeen. Mihin se punavihreä asenteeni Pistä porvarit kirkuun on kadonnut, kun symppaan jo huolestuttavissa määrin Kokoomusta? Onko musta tulossa pikkuporvari, apua. :D :D haha

"Silloin ennen, meitsi muistaa menon, v*tun chillii"...

Halloween Foxxy Cleopatra
Photobucket

ILOSAARI 2006

Joensuun tyväret ja yks eskimo susirajan takaa


Raviradan leirintäalueella oli paras meininki, juotiin mm. boolia ämpäristä yms.


Kiitti Ilosaari, kivvaa oli!


PIPEFEST 2006

Samoilla silmillä, siis ilman lepoa eli valvottiin aikalailla koko viikonloppu. Joku ois voinu kertoa mulle kuinka räkäseltä loppuvaihees näytin, hahah :D

(näitä kuvia isistä ja äitistä ei muuten IKINÄ näytetä Isbelle. Terv. tiukkis äiti)

Vuokatin mettät tuli aika tutuiksi (voinko saaha ton rusketuksen takas, thanks?)
Photobucket

Lainasin kaveripojalta paitaa, ku paleli. Kuinka hehkeetä? :D Mut pikku kakkonen on vaihtunu isoon kolmoseen!
Photobucket

Isabellan kummitäti K, mie ja muut
Photobucket

Kävin mie festarialueellaki tsekkaa keikkoja, ainaki muutaman, haha


Ennenku meistä tuli isi ja äiti
Photobucket

Nää kuvat on yhtä sekava, kun menokin tuolla :DRANDOM KUVIA KESÄLTÄ 2006, ennen ku tuli syksy, muutin Jyväskylään ja musta tuli fuksi.

Se saa sut kerään tyynyn alle juhannusyönä seitsemän kukkaa. (kuka tunnistaa ton sillan?)


Baarin jälkeen oli tapana mennä jatkoille Kemijoenrantaan


Lappi itsenäiseksi-bileiden jatkoilla Huvikummussa (hyvin tyylikästä tuo miten aina loppuillasta baarin jälkee tai jatkoilla inisen kaveripojilta paitaa lainaan mekon päälle, kun palelee, hahah)


Onneks kameran apinasuodatin alko toimiin :D


Tää taitaa olla mun läksiäisistä (noi ei sit kaikki ollu mun ;D haha)

(edelleenki toi rusketus, please come back, nyyh.)

*
Sain eilen päivän naurut, kun sivuaineeni hallintotieteiden luennolla käsiteltiin suomalaista hallintojärjestelmää ja käytiin läpi tämän hetkiset ministerit. Vieressäni istunut kaverini, joka on paikallinen kokkareiden nuorten pääsihteeri piirsi sydämen jokaisen Kokoomus-ministerin perään. Siis hei pliis?:D Oli jotenki tosi huvittavaa. Nyt kun oon miettiny, niin aika moni kaverini täällä Jyväskylässä on kokoomuslainen. Pitäs varmaan vastapainona hengata taas ituhippi-osaston kavereideni kanssa enemmän, hahah :D

ps. Blogini saattaa viettää hieman hiljaiseloa pääsiäislomani aikaan.

7 kommenttia :

Christaliina kirjoitti...

Ihania aurinkoisia kuvia! mäkin just yks päivä katselin vastaavia ja mietin kaikkea mennyttä.

Ja heh, mäkin joskus pelkään että musta on tullut pikkuporvari;)Opiskelua, uraputkea, auto ja asuntolaina. Pitiköhän sen ihan näin mennä..? Oon todellakin kuin joku keskiluokkainen täti-ihminen:D

winda kirjoitti...

Kivoja kuvia. Mäkin kaipaan sitä tiettyä spontaniutta meidän elämään, mutta kaikkea ei vain voi saada :)
Hehee, mä oon ollu niin konservatiivinen porvari jo ennen Alinan syntymää, että en tiedä miten elitistiseksi tädiksi tästä vielä kehityn :)

Ilona kirjoitti...

Ihania kesäkuvia, jotka nostattelee mieleen kaikkia vanhoja juttuja menneiltä kesiltä :) Ja oikein tyylikäs toi Foxy-tukka :D

Nekta kirjoitti...

Ei hitto tiiätkö tuli noista vanhoista kuvista yhtäkkiä mieleen et aivan taatusti oot tuttu jostain!
Voi olla et joskus aiemmin vuonna nakki irc-galleriaa ku vielä käytin niin siellä oon useemman kerran sun kuviin törmännyt tai jotain mut ei tasan oo eka kerta ku joitain noista kuvista nää!

Pelottavaa o_O

Ja joo, tartten elämän. :D

j.vee kirjoitti...

hengaa vakiopainees niin löydät taas ne ituhipit? mä veikkaan tosin et isabella ei tykkäis olla siellä hirveesti :D kivaa pääsiäistä ja yritä parantua että pääset nauttii lomasta!

Private kirjoitti...

Mahtavia kesäkuvia! :) Eksyin blogiisi blogilistan kautta!

ilonasi kirjoitti...

Christaliina & Winda: Joo, me kaikki ollaan selvästi päätymässä hyvää vauhtia kunnon pikkuporvari täti-ihmisiksi. Toivottavasti seuraava askel ei oo TANTTA-vaihe, eihän?! Se ois jo aika pelottavaa. :D haha

Ilona: Kesä ja kesämuistot on aina ihania <3 Sillon on jotenki paljon eloisampi, liikkeellä ja tapahtumia on paljon. Ja Foxy-tukka on paras, harmi vain et tossa kuvassa ei näkyny alaosaa eli kultapaljettihametta!

Nekta: Heh, olipa hassu sattuma. Emmie oo koskaa ajatellu, et mun galleriakuvia ois joku muu ku kaverit (ja äiti töissä, kaiken huipuks äiti esitteli mun kuvia vielä työkavereilleen, tsiisus! Siis festarikuvia ja kaikkia ;P ) kattonu.

Ja höpsis, et sie mitää elämää tarvi, siellä galtsussahan se elämä oli joskus monta vuotta sitten :D haha

J.vee: Kyllä niitä ituhippi-kavereita löytyy ihan omastakin takaa, mut niitten kans hengailu on jotenki vähä jääny :/ Pitäs vähä tsempata! Mut Vakipaine on kyl kiva, varsinki ne standup-illat. Järkätäänköhä sielä vielä niitä? (Tästä huomaa, et vakkaris hengailu on vähä jääny viime aikoina, hahah :D)

Kivaa pääsiäistä sullekki ja sit for real nähään, ennenku sie taas vuorostas karkaat sinne Helsinkiin!

Private: Tosi kiva kun eksyit blogiiini ja jätit kommenttia, tule tosi toistekin :) Ja kiitos kesäkuvakehuista, heh.