keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Hakuna Matata: ei huolen häivää, päivä on huoleton

Hakuna Matata

Mulla ei todellakaan oo kaikki kotona: toi Leijonakuningaasta tuttu biisi alko soimaan päässä ja nyt taustalla pyörii Youtubesta se. :D Tämä sallittakoon, sillä mulla on just nyt niin huoleton ja kepeä olo. Sain viime perjantain tentistä NELOSEN, wuhuu -just siitä 4 kirjan tappotentistä, jota stressasin- ja sain myös 20-sivuisen tutkielmani valmiiksi ja palautettua jo proffalle -siis juuri sen tutkielman, josta oon ahistellu ikuisuustolkulla! Oon taas 13 opintopistettä rikkaampi, jee.

Just nyt mun päässä ei oikein liiku muuta, eiköhän toi hakuna matata-filosofia riitä: joskus on hyvä olla murehtimatta ja ottaa rennosti. :)

Postiluukusta tipahti tänään netistä ostamani kaks paitaa:Yhteensä postareinen 12e. Veromodan paita oli vielä täysin uusi ja käyttämätönki ja tota Seppälän paitapuseroakin käytetty myyjän mukaan max. 5kertaa.

Surffasin just netissä ja törmäsin pariin kuvaan, jotka iski jotenki. Tajusin innostumisen syyn: nehän on ihan mun tyylisiä! Jopa siinä määrin, että itekki pukeudun samalla tavalla.

Photobucket
Eva Herzigova

Photobucket
Ilona marraskuussa 2007 Rich Bitchina ainejärjestön teemapikkujouluihin lähössä (niin siis Rich Bitch oli se mun teema-asu, jos joku ei tajunnu ;D haha)

Photobucket
Anna Kournikova

Päivän asuni
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Kauluspaita: Vero Moda
Housut: Zara
Vyö: kirppis
Avokkaat: Click Shoes
Tikkilaukku: Dolphina

Haluan korostaa, että kyseessä ei TODELLAKAAN ole mikään "Who wore it better?", koska mie en oo mikään huippumalli tai Kournikovan Anna. ;D haha Kuhan halusin jakaa kanssanne muutaman silmääni iskeneen kuvan.

(Kuvat: Style.com )

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Koska olen viettänyt viimeiset kaksi tuntia lukien blogiasi ja ihastellen kuvia, ajattelin ilmiantaa itseni :)

Olet ihan mielettömän kaunis, tyylisi on ihana, kirjoitat kivasti ja Isabella on yksi suloisimmasta pikkutytöistä mitä olen ikinä nähnyt! <3

Tsemppiä opiskeluun ja muista rentoutuakin ja nauttia elämästä!

-Tianna-

ilonasi kirjoitti...

Tianna: Voi miten ihanasti olit kirjoittanut <3 Suuri kiitos sulle kauniista sanoistasi ja kannustuksestasi :)

Kiva kun ilmiannoit itsesi ja tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan toistekin!

ps. Yritän muistaa ton rentoutumisen ja elämästä nauttimisen vähän enemmissä määrin :)