tiistai 7. huhtikuuta 2009

Pikainen pikapäivitys avec flunssa

Argh,

tulimpas sit tänne Lappiin asti sairastaan. Ei kiva, ei kiva ollenkaan. Oon lauantaista lähtien lähinnä maannu X-asennossa sängyn pohjalla palelemassa. Toivottavasti tää kuume laskis pian, et voisin tehä kivojaki asioita kuten nähä about miljoonaa kaveria ja sukulaista ja mummoa ja ja... Ylipäätänsä nauttia pääsiäisLOMASTA, auringonsäteistä ja keväästä! :)

Photobucket

Dramaqueeneileva alter egoni oli tietysti heti sitä mieltä, että tää on nyt selvä merkki rankasta keväästä kera stressin ja kaiken. Kenties syynä ois kuitenki enempi noi Jyväskylän loskakelit, joista nautiskelin kera märkien jalkojen useamman päivän ajan. Mie voisin vaikka harkita kumisaappeisiin investoimista, sillä eihän tää nyt käy laatuun! Mie en oo IKINÄ kipiä ja nyt on jo toinen kerta tälle vuojelle menossa, nyyh.

Jatkan sängyn pohjalla loikoilua, lehtien lukemista ja leffojen katselua. Onneks palvelu pelaa hyvin, kun mehua ja syötävää saa taikasanan "ÄITI" lausumalla :D Love you mom <3 Vähemmän kuumehöyryistä tekstiä luvassa toivottavasti pian!

0 kommenttia :