maanantai 27. huhtikuuta 2009

Kun tapahtuu on helpompi hengittää

Mun pitäs olla jo nukkumassa, mutta halusin tulla vielä hehkuttamaan kivaa päivääni. Pidensin viikonloppua ja tein tänäänkin vain kivoja asioita, enkä uhrannut ajatuksen puolikastakaan opinnoille. Hasta mañana, ehtiihän sitä huomennakin. ;)

Sen sijaan mm. kävin päiväkodilla Isabellan VASU-keskustelussa (varhaiskasvatussuunnitelma, kauhia sanahirviö), kaupungilla ja illemmalla vielä uudestaan Tivolissa kuluttamassa lauantaina käyttämättä jääneet liput. Tällä kertaa seurana oli pikkuneidin lisäksi Isabellan kummitäti J (jota ei muuten saanut nimittää kummiTÄDIKSI aina joka paikassa, oops :D).

Eräs päivän kohokohdista oli ehdottomasti se, kun näin erästä kaveriani vaatimattoman kahden vuoden tauon jälkeen. Siis WTF, asutaan samassa kaupungissa ja KAKSI VUOTTA?!? :o Joka tapauksessa oli tosi kiva nähdä Jennaa. Se on niin ihana tyttö, että aika meni siivillä juorutessa ja kuulumisia päivitellessä. Ja päivitettää tosiaan riitti, kaikenlaista on molemmille ehtinyt tapahtua sitten viime näkemän. :)

*
Päivän asuna toimi tämä jumpsuit-shortsipuku-haalari, miksi sitä nyt kutsuiskaan. Todellista rakkautta, jonka hinta oli VAIN 1,5euroa viime keväänä kirpputorilla. Match made in heaven. <3
Photobucket

Merkki on Lili Mercredi ja pesulaput myös ranskaksi, joten alkuperäkin on kaiketi siellä.
Photobucket

Yksi ehottomia lemppareitani.
Photobucket

T-paita: Gina Tricot
Shortsipukujumpsuit: Lili Mercredi / kirppis
Nilkkurit: Ellos

1 kommenttia :

j.vee kirjoitti...

Vasta nyt minä tämän luin! Niin kiva oli kyllä nähdä. Toivottavasti teillä menee kivasti! Täällä elämä tuntuu alkaneen ihan hyvin.. xx