sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Ihka ensimmäinen haaste

Sain Salonkijuorujen Ilonalta blogihistoriani ihka ensimmäisen haasteen. Tarkoitus on kertoa yksityiskohtia ja tuntomerkkejä itsestään.

Saa nähä mitä tästä tulee, kun tosiaan eilen saatiin kuin saatiinkin liput PMMP:n keikalle ja olotila on nyt sen mukainen. Mielikuvitus myös kukkii hedelmällisesti, joten tuntomerkkini ovat varmaan todella luovia. ;)

Yrittänyttä ei laiteta, joten here we go:

1. Mulla on oikean käden kämmenessä luomi ja äidilläni on tismalleen samassa kädessä ja samassa paikassa myös luomi.

2. Mie rusketun TODELLA epätasaisesti: kasvot on ja pysyy valkoisina, vaikka muuten oisin kuinka ruskettunut hyvänsä, kun taas maha paahtuu aina aivan pavuksi ja jalat myös ruskettuvat kivasti.

3. Mulla on ollu napakoru siitä lähtien kun olin 12-vuotias kuutosluokkainen. Vanhemmat kielsi kun kysyin napakorulle lupaa, joten kävin sitten ottamassa sen salaa :D

Tää on Namibiasta 2002 ja oon 16 :D

En ottanut napakorua edes raskaana ollessani pois, muuta kuin ainoastaan synnytyksen ajaksi.
PhotobucketPhotobucket

4. Mulla on luonnostaan pitkät ripset.


5. Pitkien ripsien lisäksi kuvissa on nähtävillä typerät ilmeeni, joka voisi myös toimia tuntomerkkinäni. :D haha


6. Mie oon kova tyttö puhumaan sekä haluan saada ääneni ja mielipiteeni kuuluville. Tunnusmerkki siis: äänekäs ja puhelias -ompa hyvä yhistelmä, varautukaa korvatulpilla :D :D haha(mie en sit laula tossa vaikka siltä näyttääki, vaan pidän poliittista palopuhetta kunnallisvaalitentissä vuonna 2005 :D haha)


Muuta en nyt kyllä tässä väsyneessä dagen efter-olotilassa keksi. Enkä ees jaksa haastaa ketään, mikä ei toisaalta haittane, koska varmaan lähes kaikki ovat tämän haasteen jo tehneetkin. Huomenna tuun kertoon kuvien kera enemmän tosta eilisestä keikasta (oli huippua!), koska nyt lähetään Isabellan kans ulos leikkimään ja sit mun pitäs vääntää saksan referaatti.

2 kommenttia :

j.vee kirjoitti...

uu mami mikä vaikuttava poliitikko tossa vikassa kuvassa. oli kiva ylläri törmätä lauantaina Lutakossa! kahvitellaan pian x

ilonasi kirjoitti...

J.vee: Siis miehän olin vaikuttava poliitikko, hahah :D :D

Ja mustaki oli tosi kiva nähä. Vois olla yhteysksis aikatauluista, et oikiastikki keritään kahvittelemaan ennenku sie karkaat sinne Helsinkii kesäks! :)