torstai 9. huhtikuuta 2009

Tiia Vanhatapio + tupakanvastaisuus = Vero Modan uusi mallisto

Olo alkaa vihdoinkin olla kohenemaan päin, kiitos antibioottien, joiden pitäisi taistella poskiontelotulehdusta vastaan. Ikävä kyllä mie pelkään että ne antibiootit taistelevat tulehuksen lisäksi myös elimistöni omaa vastustuskykyä vastaan. Silti oon valmis tinkimään ekohenkisestä luonnonlääkityksen suosimisesta, jos tämä hirveä päänsärky ja tukkoisuus katoaisi sekä maku- ja hajuaistini palaisi.

Tältä tuntuu varmaan henkilöstä, jolla on noussut liikaa nestettä ylpeyden muodossa päähän -paine on aivan hirveä! Onneksi mun paine ei johdu kusipäisyydestä, vaan poskiontelotulehuksesta :D :D haha

Kävin tänään myös kirpputoreilla pyörimässä ja pari kivaa juttuakin löyty. Esittelen ne huomenna. Huomenna oon myös menossa kahvittelemaan parin kaverin kans. Ihanaa: ihmisiä ja seuraa. Alko pikkusen ahistaa neljän seinän sisällä kökkiminen päivätolkulla.

*
Oikiasti mun piti tulla ketään tuskin kiinnostavan sairauskertomukseni sijaan kertomaan siitä, että Tiia Vanhatapio on yhteistyössä Suomen Syöpäyhdistyksen kanssa suunnittelut Vero Modalle tupakanvastaisen "Skunk girl"-vaatemalliston, joka tulee kauppoihin 28.4.

Photobucket

Voi olla vanhaa tietoa jo monelle, mut itelleni tuli iloisena yllätyksenä. Tiia Vanhatapio suunnittelijana kiinnostaa ja myös Vero Moda on yks lemppareistani. Tupakoimattomana lisäplussaa annan sauhuttelun ja nikotiinin vastaisuudesta.

Tiia Vanhatapio declares smoking unfashionable
Photobucket

Lisätietoa ja kuvat täältä.

0 kommenttia :