tiistai 28. huhtikuuta 2009

Ilona, nyt tulee älyllesi käyttöä!

Jiihaa, palautin juuri graduni tutkimussuunnitelman kirjallisen version. Se ois vähän niinku kohta sillälailla, että kouluhommat alkas oleen melkeen pulkassa. (Ei lasketa nyt toukokuun lopussa olevaa 5 kirjan tenttiä tai kesän aikana suunnittelemani 5 esseen tekemistä, kun niihinhän on vielä aikaa... ;D)

Summasummarun, mieki voin pikkuhiljaa alkaa valmistautua vapun viettoon. Suunnitelmat on vähän vielä auki, mutta joka tapauksessa pyyhitään taas hetkeksi Jyväskylän katupölyt jaloistamme ja suunnataan jonnekkin muualle. Villi veikkaus on, että kohteena eräs rannikolla sijaitseva Pohjanmaan kaupunki. Mutta mitään ei ole vielä lyöty lukkoon, joten katotaan mihin päädytään. :)

Onneks mulla on jo itellä valmiina vapuks vaatteet, niin voin keskittyä miettimään, että mitä ihmettä mie puen Isabellalle, ikää 1v ja 8kk päälle päiväkodin vappunaamiaisiin? Ideoita kellään?! :D

*
Mun vaatteissa ei paljoa ole nähtävää tänään, kun olen vain kirjottanut kotona koulujuttuja, mutta onneks Bella pelastaa äidin. (Sitäpaitsi eiköhän sitä munki pärstää oo ihan riittävästi nähty tässä blogissa, haha)

Oli pakko hankkia uudet rattaat, kun edelliset (kirpparilta ostetut) kirjaimellisesti hajos käsiin: renkaat lähti irti jne.

Isabella kukkona tunkiolla tutkimassa pakettia.No en sit arvannu, et jos tilaan uudet netistä, niin ne tulee näin osissa. :D

Mite ne muka kuvittelee, et mie osaisin koota noi (ja vielä turvallisesti), kun ohjeetkin oli vain sivun mittaiset, eikä edes kuvilla tai kunnon ohjeistuksella?!

Photobucket
Bellan mielestä niitä kyllä pysty työntään ihan hyvin ilman renkaitakin :D

Onneks mun ei sit loppupeleis tarvinnu koota nuita, vaan sain vain kattoa vierestä.

Sen jälkeen Isbe halus soittaa mummolle (toi tyttö on yhtä kova puhuun puhelimessa ku äitinsäki!)
Photobucket

Juttua riitti


Huomasin vasta äskö, et näis kuvissa on esillä myös tän päivän ruokalista: spagettia olkaa hyvä! :D


ps. Jos mietitte tota otsikkoa, niin kattokaa millanen mainos mulle tipahti postiluukusta tänään? V-ttuileeko Image mulle vai onko toi ironiaa? :D haha. Loistava mainos silti, pisti naurattaan.

4 kommenttia :

fffrida-frida kirjoitti...

"spagettia olkaa hyvä!" -repesin :D hahha..

heini kirjoitti...

Heipu!:-) Ekaa kertaa blogissasi ja liityin heti tilaajaksi. Kun itsekin juuri viime torstaina palautin graduni ekan version, niin tuo iso G pomppasi sinunkin tekstistäsi heti silmille! Eli mikä sinusta sitten tulee? Oletko -87 vai -86? terv. tuleva KTM:-)

ilonasi kirjoitti...

Fffrida-frida: Mieki repesin kun katoin noita kuvia ja bongasin spagetit pitkin paitaa :D

Heini: Kiitos kommentistasi sekä kiva kun eksyit lukemaan ja päädyit vielä tilaajaksi. :) Mie oon -86 (just täytin eilen 23,apua!), mut kävin lukion 4vuodes vaihtarivuoden takia. Eli opiskelen nyt 3.vuotta, mutta periaatteessa vasta toista, koska olin viime vuoden äitiyslomalla. Toskin sillonkin tein kandintyön.

Musta tulee VTM, sivuaineena kauppaoikeus (joissakin yliopistoissa tunnetaan nimellä yritysjuridiikka), Euroopan integraatio ja hallintotieteet + joitain kansiksen ja johtamisen kursseja. Pääaineena siis valtsikka :)

Hei, nyt mun pitääki kysellä sulta, kun oon miettiny et jos hakisin vielä kansiksen tai taloustieteet toiseksi pääaineeksi ja tekisin toisen tutkinnon, niin tiiätkö tekeekö KTK:n papereilla käytännössä mitään? Tai saako niillä töitä, vai onko arvo periaatteessa vain se, että voi sanoa omistavansa 2 yliopistotutkintoa (joista toinen tosin alempi korkeakoulututkinto). Joku sano, et KTK vastais suunnillee tradenomia, mut tiedä häntä...

Oho, ehkä mun pitäis tehä joku postaus tästä opiskelusta, kun innostuin kirjottaan näin pitkän sepostuksen :D haha. Millo sie muute valmistut ja missä sie opiskelet ja mitä pääaineena? Kauhia utelu.

ps. Ootko vielä saanu palautetta gradun ekasta versiosta? Mulla on tuo tuska aikalailla vielä eessä, sillä gradu on alkutekijöissä. Tarkotus ois kirjottaa vähä kesällä, syksyllä enempi ja valmistua jouluna tai alkuvuodesta 2010 -kattoo nyt miltä tuntuu. :)

heini kirjoitti...

Moi!!!!!!Ihanan pitkä vastaus,vautsi!!:--) Kyllä miusta KTK on ihan erihyvä tutkinto, etenkin kun on jo toinen tutkinto taustalla:-) Se vaan osoittaa, että taloudellinen osaamisesikin on vankalla pohjalla. KTK:han on alempi korkeakoulututkinto, jollaiseksi kutsutaan myös tradenomin tutkintoa, mutta tieteellisempi ja syvälle menevämpi, ei-niin-käytännönläheinen sellainen. Mie valmistun joko nyt 17.6. tai sitten vasta 2.9., jolloin on seuraava valmistumispäivä. Palautin ennen vappua tosiaan sen gradun ekaversion, mutta ohjaajat lupasvat vasta 12.5. mennessä antaa palautetta ja mikäli haluaisin 17.6. valmistua, täytyisi 27.5. olla jo kypsäri ja gradun arvosana eli Kaikki olla valmiina...eli ööh..voi olla että jää syksyyn:-/ Opiskelen Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä laskentatoimi pääaineenani:-) Sivuaineina tietojärjestelmätiede ja (juurikin mainitsemasi) yritysjuridiikka. Gradu oli miusta aluks ihan hitsin innostava juttu!! Olin fiiliksissä. Mutta kunnes se kunnon kirjotus ja hionta alkoi ja pääsi pintaa syvemmälle, alkoi tieto lisätä tuskaa:-D Sie olet kyllä pirun nopeasti edennyt!! Pointsit siitä! Ja kun vielä tuollainen pieni söpönassu pyörii kotona <3 <3 :-) Opiskelu on kyllä kivaa, ehkä joskus vielä jotain opiskelenkin, nyt on kuitenkin sellainen olo, että tahdon työkokemusta, töissä soveltaa juuri oppimaani!!:-) Mikä siun gradun aihe on? Tää on ehkä pisin kirjoittamani kommentti ikinä:---D