tiistai 21. huhtikuuta 2009

Quick post with rock attitude

Buorre eahket. Mu namma lea Ilona.

Siihen mun saamen taidot sit päättyyki, mut nyt on vuorossa pikapostaus tenttiin lukemisen ja tutkielman kirjoittamisen lomassa. Onneksi ensi viikolla helpottaa nää koulujutut ja voi ottaa vähän -tai siis PALJON- rennommin ja vappu sekä synttärinikin tulevat! :)

Tänään mie oon taas vain istunu kotona kirjoittamassa koulujuttuja, tosin käväisin pikaisesti kaupungilla ja postissa. Ompa mulla jännä ja mielenkiintoinen elämä, haha. Teki mieli pukeutua astetta rokimmin -aina ei hienohelma ladytkaan halua sievistellä! ;D

Päivän asuna toimi siis tämä.
Photobucket

Nää mun päivän asu-kuvat alkaa elää aina ihan omaa elämäänsä, kun Isabella saapuu paikalle.
Photobucket

Tänään vuorossa oli tarina nimeltä "tyttö ja sateenvarjo" :D :D
Photobucket

Jossa riitti ihmeteltävää
Photobucket

Itse asiassa viime viikolla, kun satoi niin Isabellan piti saada kantaa itse sateenvarjoa kaupungilla. Oli aikamoinen näky, mutta neiti on neiti.
Photobucket

I <3 br="" fame="" moda="" t-paita:="" vero="">Farkkuhame: Miss Sixty
(Teko)nahkatakki: H&M
Saappaat: kirppis / Aaltonen
Korvikset: Spirit Store

Itse asiassa omistan tasan kaksi t-paitaa. Yllä nähdyn ja Gina Tricotin Twiggy-paidan. Mie en oo tippaakaan t-paita ihmisiä (toisaalta never say never), mut noista kahdesta pidän niiden asenteen takia. Plus, että Twiggy <3 br="">Photobucket

Tälläistä liibalaabaa siis tänään ja huomenna jotain muuta. Ensi viikon vappu- ja synttärisuunnitelmat on vielä auki, mutta se ei haittaa sillä kesä lähenee ja kohta voin heittää kouluhuolet mielestäni, vaihtaa vapaalle sekä viedä Isabellan Tivoliin ja ostaa itselleni hattaran. Kevyttä ja kuplivaa elämää -sitä mie tahon nyt.

0 kommenttia :