perjantai 17. huhtikuuta 2009

Onnenkoru, Kiinan tuliaiset, tentti, alebongailua & JYP-bileet

What a day!

Siis kivassa mielessä. Ensin menin tenttiin kahdeksitoista, jonka jälkeen suuntasin jo perinteeksi muodostuneen tavan mukaan kaupungille kiertelemään. Mulla on yleensä perjantaisin klo 12 tentti, joten mikäs sen mukavampi tapa rentoutua ahertamisen jälkeen ja aloittaa viikonloppu kuin pyöriä kaupoissa?

Törmäsin sattumalta myös My Goodies-Tuuliin Forumissa, vaikutin varmaan hyvin selväjärkiseltä kun tentissä pähkäilyn ja kolmen konseptin verran kirjoittamisen jälkeen höpötin kaikkea sekopäistä. No räpätäti mikä räpätäti, mihinkäs tiikeri raidoistaan pääsisi? :D

Tuulilta sain tälläisen promosta, nam!


Vietin myös pienen ikuisuuden H&M ja Gina Tricotin sovituskopeissa, mutta loppujen lopuksi en ostanut mitään alesta. Syynä oli se, että GT:stä ei jotenkin loppujen lopuksi löytynyt mitään über kivaa halvoista 4.9 - 9.9euron hinnoista huolimatta ja H&M:stä taas olisi jotain löytynytkin, mutta päätin protestoida. Leimatkaa vain pihiksi, mutta mielestäni ei ole kovin hyvät alennukset jos 29.90euron mekko on alessa 20e, 19.90euron housut 15e ja 12,90euron hame 9e!

Toisaalta jos joku ois oikeasti iskenyt ja sytyttänyt niin olisin ostanut sen todennäköisesti hinnasta riippumatta. ;)

Ihan tyhjin käsin en kaupungilta kuitenkaan poistunut. Tämä nimittäin tarttui mukaan lauantaita ajatellen.
Photobucket

Ja tottakai kysyttiin paperit, vaikka tuo ei ole edes väkeviä eli vaatinut 20-vuoden ikää. Toisin sanoen näytän kai max. 17-vuotiaalta. :D :D Imartelevaa sinänsä, mutta pikkuhiljaa tää babyfacena oleminen alkaa kyllästyttää. Mie oon sentäs viittä vaille 23-vuotias 1v 7kk tytön äiti, enkä mikään teini. Viime kesänäkin kun valitin töissä asiasta, niin silloinen pomoni totesi, että heille oli hakenut töihin 16-vuotias, joka kuulemma näytti vanhemmalta ku mie. Jes! :D No, ehkä parin vuoden päästä oon jo imarreltu, haha.

Töistä saankin aasinsillan siihen, että Metsolta oli tullut kirje kesätöitä koskien. Tänä vuonna hakijoita oli ollut 5000 ja kesätyöpaikkoja Metso tarjoaa 200-250. You do the math. Kummallista kyllä kirjeessä ei suoraan sanottu, että "sinua ei ole valittu" vaan toivoteltiin hyvää kesää ja sanottiin, että kesätyöntekijävalinnat on nyt käynnissä ja valittuihin otetaan yhteyttä. Parasta oli kuitenkin tuo jäätelökuponki. ;)


Seuraavaksi voisin esitellä teille iskän Kiinasta tuomat tuliaiset, jotka saatiin siis pääsiäisenä.

Ensiksi Isabellalle:


(iskä haluaa selvästi tehä mut hulluksi nuilla mahdollisimman äänekkäillä leluilla, kun joulunakin papan kullanmuru sai mm. tamburiinin :D)
Lisäks oli vielä sellanen juhlamekko, joka on nyt pesussa.

Sit äitille:

Aito silkkihuivi
Photobucket

Kristallikoru, joka tuo kuulemma onnea. Laitoinkin sen luonnollisesti tänään käteeni tentin takia. ;)
Photobucket
Photobucket

Ja sit helmikaulakoru <3 aidot="" br="" helmet:="" ja="" jee="" kahdet="" ksi="" kummeilta="" lis="" m="" mulla="" muovihelyjen="" n="" on="" rilahjaks="" saadut="" ylpp="" yt="">


Tähän väliin haluan vielä mainita, että mie en todellakaan oo mikään pappa betalar-tyttö: oon ollu ekan kerran palkkatöissä 11-vuotiaana sekä lähtenyt lapsuuden kodistani maailmalle 16-vuotiaana ja muutenkin totally independent. Onneksi itsenäinenkin voi hyvillä mielin ottaa tuliaiset vastaan. ;D haha

Päivän asu

Oon ihastunut noihin korkeavyötäröisiin farkkuihin, chanelmaiseen jakkuun ja satiiniipaitaan, tässä asussa yhdistyvät sitten ne kaikki.
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ehkä tää mun "tätivaate"-ihastus on alitajuntainen vastaisku sille, että mua luullaan aina niin nuoreksi?! :D haha
Photobucket
Ulos laitoin kyllä vielä takinki tohon päälle, sen verran kolea "kevätpäivä" oli, murr.
Photobucket

Farkut: kirppis
Paita: Gina Tricot
Rusettinilkkurit: Click Shoes
Jakku: H&M
Silkkihuivi: Kiinasta

Illalla kävästiin vielä JYP-voitonjuhlissa. Porukkaa oli NIIN hirmusesti ettei siellä oikein mitään nähny, mutta pakkohan oli silti mennä. Mie en jääkiekosta niin tajua tai välitäkään, mutta Matti Nykäsen live-esiintymistä ei voinu missata! :D :D Mussa asuu sisällä pieni juntti, joka ei ole aina niin pienikään, haha.

*
Huomenna mie meen PMMP:n keikalle, jee wuhuu! Tässä on vain yksi iso JOS: jos saahan liput. Ennakkovaratut liput on myyty, joten toivottavasti onnistutaan kavereiden kans saamaan ovelta liput.

Tulee olemaan todella ihanaa jonottaa ovella lippuja, jos huomenna on yhtä "keväinen" räntä/lumisade/raekuuro-sää kuin tänäänkin. Mie kyllä ehotin, että otettas pullot mukaan vähän lämmittämään, mutta kaveri ei oikein innostunut siitä. Totesi, että entäs jos ei saadakaan lippuja (mie ite en ees suostu miettimään tälläistä vaihtoehtoa, koska a) oisin KERRANKI pääsemässä juhlimaan -johan tää ois toinen kerta tälle vuojelle ja nyt on sentäs jo huhtikuun puoliväli ylitetty :D ja b) livekeikat <3 br="" erityisesti="" iltakaheksalta="" ja="" jossain="" k="" lutakossa.="" niin="" nniss="" ollaan="" pmmp="" sitten="">
Pitäkää peukkuja pystyssä, että saatais liput ja tää mami pääsis vähän tuulettumaan!

10 kommenttia :

Ilona kirjoitti...

Noi farkut sopii sulle hyvin! Blogissani on sulle pikku haaste, jos et vielä ole ehtinyt sitä tehdä ;)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Ilona: Kiitos ja jee ihka ensimmäinen haasteeni. Meempäs kurkkimaan sun blogiin, mistä on kysymys! :)

Christaliina kirjoitti...

Oletpa ihania tuliaisia isältäsi saanut! ja mitä noihin pappa betalar-tapauksiin tulee, en ymmärrä minäkään. Arvostan paljon enemmän sinun kaltaisia, ahkeria ihmisiä, jotka tienaa itse rahansa ja tekee työnsä. Jos mulla on joskus lapsia, toivoisin myös heistä sellaisia.

Lumo^ kirjoitti...

voi ei multa taas ei koskaan kysytä alkossa papruja....näytän kai 30 vuotiaalta :S kiva sit 50 vuotiaana näyttää kuolemalta :D oli kiva nähdä!:)

Anonyymi kirjoitti...

Heh, ei kannata ressaa papereista. Kassatätien pitää kysellä 23 vuotta tai sitä nuoremmalta näyttäviltä ne paperit, ettei sulla mitään hätää sit vielä oo :)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Christaliina: Kiitos sanoistasi ja kommentistasi :) Olen samaa mieltä. Ja ne tuliaiset oli kyllä kivoja <3

Lumo^: No tuskin sentäs ihan miltään 30-vuotiaalta :D haha. Mustakin oli kiva nähä, toivottavasti joskus uusiks!

Anonyymi: Kiitos kommentistasi. Ja oot oikeassa, tiedän itsekin kassalla työskennelleenä, et henkkareita pitää kysellä alle 23-vuotialta näyttäviltä/vaikuttavilta. Mut toi paperien kysely multa on jo vähä hassua, varsinki ku monet portsarit yms. on vielä sanonu kuinka nuori oon ja jos ollaan kaveriporukalla liikenteessä, niin muilta ei kysytä mut multa kysytään :D haha

Mut ehkä tuo nyt ei mikään maailman kamalin ja vakavin asia oo, kuhan naurattaa ja huvittaa tällästä seestynyttä mammaa.

Täti ilkeä kirjoitti...

Jaa että AITO silkkihuivi ja AIDOT helmet? Ennen kuin julistat itsesi muoti-ikoniksi, kannattaisi karistaa tuo junttius. Silkkihuivi ei ole silkkihuivi ellei se ole silkkiä. Onnea matkaan vaan. ;)

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Tätii ilkeä: HAHA, kiitos päivän nauruista :D Huvitit suuresti päivääni. Kato huiveja ja helmiä on monenlaisia, osa aitoja ja osa ei.

Sitäpaitsi mie en oo mikään muoti-ikoni, enkä oo sellasta koskaan leikkinykkää. Mie vain tykkään vaatteista ja pukeutumisesta, eikä sillä oo väliä miellyttääkö se muiden silmää. Mie en kato oo kaikkien silmien ilonasi. ;)

ps. Aina mieluummin juntti, kuin juppi. Aina! (tää on insidevitsi, joten ei varmaan avaudu, mut pointti selvinnee silti)

Poikkea toki toistekkin naurattamaan minua parahin täti ilkeä!

Anonyymi kirjoitti...

Hennesiltäkin saa jopa ihan hyvän ja laadukkaan näköisiä vaatteita, jos osaa valkata mutta se käärmekuvioinen toppi oli jotain aivan karsean näköistä eikä käy kenenkään päälle, anteeksi vain! Sinulla on kauniita vaatteita mutta aina ne ei ole oikein yhdistetty minun mielestäni mutta se onkin vain minun mielipiteeni. Säästä tämä blogi ja kommentit ja lue ne uudestaan vaikkapa muutaman vuoden kuluttua, ehkä saatatkin olla samaa mieltä silloin..?

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Anonyymi:

Kiitos kommentista :)

Mitä tarkoitat, etten yhdistele vaatteita mielestäsi oikein? Ihan mielenkiinnosta ja uteliaisuudesta kysyn. Itse asiassa se vapun H&M käärmekuvioinen ei ole toppi, vaan yhtenäinen shortsihaalari. ;) Mutta saivartele sikseen, mie tykkään siitä jumpsuitista ja kovasti! <3 Yleisestikin mie pukeuden fiiliksen mukaan sekä vain ja ainoastaan itseäni varten. Eli jos joku miellyttää mun silmää, niin sama muiden mielipitelle.

Tottakai tyyli ja pukeutuminen muuttu ja kehittyy ajan kuluessa, joten epäilemättä parin vuoden päästä vaatteetkin ovat erit. Lisäksi parin vuoden päästä, olen todennäköisesti jo mukana työelämässä, joten rahankäyttö- ja budjettimahdollisuudet ovat erilaisia. ;) Vaikka mun mielestä H&M:ssä ja GT:ssä ei kyllä mitään vikaa ole!