tiistai 12. toukokuuta 2009

Anti-shopping girlia pihistyttää

Mulla on joku ihme piheyskausi menossa, tai siis shoppailu ei jotenki huvita. Viime torstainaki kun oltiin kaverin kanssa täkäläisen Vero Modan VIP-illassa, jossa oli skumpan lisäksi tarjolla kaikki tuotteet -20% ja lisäksi erikoistarjouksia esim. neuleita ja takkeja -50% yms. Ja mitä mie tein: en ostanu yhtään mitään, enkä oikiastaan ees katellu mitään "sillä silmällä".

Eiku katoinha mie yhtä punaista trenssitakkia, mut sit mun kaveri muistutti, että mulla oli paraikaan Vero Modan puna-valkoruutuinen trenssitakki päällä, joten tuskin kannattaa toista miltein samanlaista ostaa. :D Vaikka mie kyllä protestoin: se oli ihan erilainen, koska se oli yksivärinen punainen, eikä siis puna-valkoruutuinen. Iso ero, eikös vain?
Photobucket
On mullaki ongelmat, eikö se ole vain hyvä, ettei nyt oo tullu shopattua? Säästyy rahatki. Mutta piti sen takia kertoa tästä, kun se on niin ainutlaatuista. Yleensä tilanne on juuri päinvastoin: jos on huolia, suruja, stressaa tai iloja sekä juhlittavaa, niin aina haluttaa shoppaileen! Koska mikäpäs turhamaista naista paremmin ilahduttaisi. ;)
Photobucket


Surffasin netissä inspiskuvia etsien, mutta löysinkin anti-inspistä.
Vai mitäs sanotte tästä kuvasta? Oh dear.
Photobucket
Paris-parka on läntänny kaikki stylistin neuvomat uusimpaa huutoa olevat "muodikkaat ja trendikkäät"-elementit päälleensä samaan asuun. Löytyy niin polven yli saapasta, nahkaliiviä, hiuspantaa, Chanel-tikkilaukku, vyötärövyö, hörhelöpitsihameen helmaa, hansikkaat, koreilevaa tissitoppia ja mitä vielä...

(Kuvat: Google)

2 kommenttia :

Ilona kirjoitti...

Uh, onpa Paris laittautunut nätiksi ;D

ilonasi kirjoitti...

Ilona: Paris on kyllä niin HOT! :D

Ei mutta sinänsä vähän harmi, että kun joskus (aika harvoin) Parisin asukokonaisuus on oikeasti hieno ja onnistunut, niin kukaan ei anna hänelle arvoa siitä, eikä noteeraa mitenkään. Koska hänet tunnetaan niin mauttomana ja överinä antifashionistana. Paris-parka. haha