sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Biitsikausi avattu!

Tänään avattiin biitsikausi, joskin ihan talviturkki ei sentään vielä lähtenyt -tyydyin kahlailuun ja jalkojen uittamiseen. Tosin jotku hullut kyllä kävi jo uimassaki!

Takana siis rento sunnuntaipäivä: nukuin Isabellan kans reilut 2 tunnin päikkärit ja ai että teki hyvää. <3 Loppupäivä meni lähinnä ulkoilun ja retkeilyn merkeissä: mentiin neidin kanssa rannalle paistattelemaan päivää. En olekaan käynyt rannalla Jyväskylässä sitten elokuun 2007, kun olin viimeisilläni raskaana, mutta silti pallomahan kanssa bikineissä. Kesä 2007 oli ihanan lämmin ja kävinkin miltei päivittäin uimassa ja biitsillä löhöilemässä. :D Viime kesä meni eräässä kaksikielisessä Pohjanmaan rannikkokaupungissa töissä, joten Jyväskylän rannalle ei päässyt -eikä sen puoleen kelitkään oikein suosineet.

Uitin varpaita järvessä ja kahlailtiin, eikä se vesi ees ollut NIIN kylmää, kun etukäteen pelkäsin. (Missähän valkoisessa maalipurkissa mie oon noita kalpeita koipiani uittanu?)
Photobucket

Oli sen verran lämmin päivä, että me oltiin Isben kans vähän liianki paljon pistetty vaatteita päälle -vähempikin olisi riittänyt ja tuli ihan kuuma! Olin myös ajatellut, että rannalla ei olisi ketään, mutta siellä olikin paljon porukkaa ottamassa aurinkoa ja pelaamassa rantalentistä yms.

Isabella Tuomiojärven rannassa taustalla Laajavuori ja Matti Nykäsen hyppytorni (oikiastaan Jyväskylälle olisi osuvampi nimi Nykäskylä :D haha)
Photobucket

Photobucket

Bella osoittaa, että olisi tahtonut uimaan, mutta ihan vielä ei uskallettu.
Photobucket

Tyydyttiin kahlailuun. (Ihanan fressi meikitön sunnuntai-look mulla, haha)
Photobucket

Pyysin jotain random-poikaa ottaan meistä nää kuvat.
Photobucket

Ja sillä random-tyypillä oli koira, josta Isabella innostu ja piti päästä silittämään sitä.
Photobucket

Photobucket

Ulkoiluretkellä riitti nähtävää ja ihmeteltävää
Photobucket

Kun oltiin lähdössä pois, niin jotku hullut oli menossa uimaan. Oli pakko paparazzata, sillä sen verran rohkia veto. Oli se vesi meinaan kuitenki vielä sen verran jäätävää :D
Photobucket

Kotimatkalla löydettiin vielä lasten liikennemerkkipuisto, jossa on tuollaisia pieniä liikkennemerkkejä ja "rata", jota pitkin voi ajaa esim. pyörällä.

Photobucket

Kerroin niin hauskan jutun, että Bellaakin nauratti kovasti. :D
Photobucket

Päivän asu oli siis tälläinen. (Aika tarkka ja selkeä kuva sekä värityskin kohallaan, ihan ite otettu ja sen kyllä huomaa!)
Photobucket

Chanelmainen-jakku: H&M
Farkut: Diesel
Laukku: Kirppis
Paita: Gina Tricot

Mun pitää kyllä kehitellä joku patenttiratkaisu tähän päivän asujen-kuvaamiseen nyt, kun hovikuvaajaa ei enää ole. Joko alan kantaa kameraa aina mukana kaikkialla ja pyydän random-ihmisiä räpsimään musta kuvia tai sitten vaihtoehtoisesti opettelen käyttämään kunnolla tuota itselaukaisijaa. :D

*
Oho, ompas kello jo paljon. Huomenna nimittäin tiukka tenttiin lukemispäivä edessä ja lounastreffit kaverin kanssa. Öitä.

2 kommenttia :

Elina kirjoitti...

Ihania kuvia taas prinsessasta! Itselaukaisijan kaukosäädin on kyllä ihan huippukätevä, mä en enää tulisi toimeen ilman sitä :).

ilonasi kirjoitti...

Elina: Kiitos kommentista ja Isabella kiittää myös prinsessakehuista. :)

Mie oon niin juntti, et mikä se sellanen itselaukaisijan kaukosäädin oikee on? :o Voiko sen liittää myös tavalliseen digikameraan, vai pitääkö olla järkkäri?