keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Work it girl!

Kiireinen työpäivä ja aikainen kello 5.50 herätys yhdistettynä viime yön todella huonoihin yöuniin ovat kaikki yhdessä saaneet aikaan sen, että mie oon rättiväsynyt. Meenkin tänään kyllä aikaisin nukkumaan, mutta sitä ennen kerron hieman päivästäni.

Mie olin siis tänään töissä Messu- ja Kongressikeskus Paviljongilla, jossa oli Suomen Kuntaliiton Kuntapäivät ja tulipa siinä sivussa nähtyä kaikki suomalaiset kunnan- ja kaupunginjohtajat sekä bongattua muutama kansanedustaja ja ministeri. Musta oli tosi kiva katella erityisesti naisten businesspukeutumistyylejä ja työpukeutumista. Ja pitkään aikaan en oo taas nähnyt niin paljon Burberrya, Marc Jacobsia yms. luksusmerkkejä samassa tilassa. :D

Meillä pitää tuolla töissä olla mustat avokkaat ja mustat suorat housut, jonka päälle tulee vielä talon puolesta punainen jakku ja huivi kaulaan. Yllättäen päivän asusta löytyy siis mustat suorat housut. ;)

(Pahoittelen kuvien laatua, ovat jotenkin tummia ja sumeita)

Väsynyttä hymyä
Photobucket
Joo me ilona uskotaan, et oot tanssinu pitkään balettia
Photobucket
Ei tarvi esitellä sitä joutsenkaula-imitaatiota koko ajan :D :D haha
Photobucket
Photobucket

Paita: H&M (viime kesänä bongasin alesta 2eurolla ja musta toi on kiva!)
Housut: Zara
Kengät: kirppis

Töiden jälkeen hain Isabellan jo kolmelta päiväkodista, käytiin kaupungilla ja kaupassa. Sit tultiin kotiin ja mie oisin halunnu vain lojua sohvalla, joten yritinkin houkutella neitiä katsomaan Pikku Kakkosta. Ikävä kyllä se ei Isbelle kelvannut, joten väsynyt äiti löysikin itsensä pian hiekkalaatikolta ulkoa. :D

Siitä ei nyt todistusaineistoa löydy, joten saatte tyytyä viime vappuviikonlopun mummolareissun-kuvamateriaaliin.
Photobucket
Isabella mummon kanssa


Mummo ja pappa rakensi neitokaisella majan parvekkeelle

Siellä kelpasi loikoilla :)

Mutta välillä piti myös paistatella päivää
Photobucket
Ilmeiden kera luonnollisesti (toivottavasti tuo ei oo joku äidin kootut ilmeet-imitaatio)


Paistattelun jälkeen jaksoi lähteä kauppaan ostoksille, ostoslistalla mm. kahdet uudet kengät neitokaiselle: kävelykengät ja sandaalit kesäksi edellisten jäätyä pieniksi.

Vappupallokin oli saatava ja sen kera kelpas vilkutella vastaantulijoille kuin kuningatar konsanaan.*
Huomenna ja perjantaina mie meen taas töihin, mutta tällä kertaa 40 kilometrin päähän Äänekoskelle. Joku vois kysyä, että miksi ihmeessä niin kauas -varsinkin kun mie en omaa autoakaan omista, vaan bussilla joudun kulkemaan. No varmaan siks, että mie oon huono sanomaan ei (ja työt ja raha kelpaa aina :D) sekä lisäksi työnantajaja pyysi niin nätisti ja järjesti työajat vielä Isabellan päiväkotiaikoihin sopiviksi. Onneks bussimatka on vain 30min ja aattelin ottaa tenttikirjan matkoille mukaan. Ainut vain, että bussi on 16.57 takas Jyväskylässä ja päiväkoti menee 17.00 kiinni, eli saan taas juosta pää kolmantena jalkana paniikissa. :D haha

2 kommenttia :

Hilla kirjoitti...

Ihana tytär sulla :) Ja oot itekkin tosi nätti ja ihan super hoikka! Sulla on kivan rento blogi, käyn aina välillä lukemassa mutta en oo aiemmin viittiny kommata :)

ilonasi kirjoitti...

Hilla:

Oi, sait mut melkeen punastelemaan kauniilla sanoillasi. Kiitos ihanasta kommentista <3 Kiva kuulla, että blogini on rento ja lueskelet tätä. Mukavaa myös kun jätit kommenttia, jätä merkkiä toki myös toiste, sillä se saa hyvälle mielelle. :)