keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Pikkumustapäivä ja kevätjuhlat

Takana on ihana päivä.

Aamulla menin ensin kampaajalle, jossa ei kyllä tapahtunut radikaalia muutosta. Kuivat hapsulatvat eli n.5cm lähti pois ja lisäksi vähän kerrostettiin. Itse asiassa ois voinu kerrostaa enemmänki, mut mulla alko olee niin nälkä, et halusin kotia syömään. Eli totesin, että nyt riittää ja on hyvät. :D
Photobucket
Photobucket

Päivän asuna toimi siis tämä. Joskin kuva on kyllä jo viime syksyltä -08 Isabellan 1v-synttäreiltä.
Photobucket

Mekko: H&M
helmet: kirppis


Päivän aikana puuhailin kaikenlaista, osa mielenkiintoista ja osa ei niin kiinnostavaa -kuten vaikkapa tenttiin lukeminen. Yksi palaverikin oli ja muuta.

Illalla olivatkin sitten odotetut Isabellan päiväkodin kevätjuhlat, jonne äitien ja isien kullannuput olivat järjestäneet ohjelmaa ja esityksiäkin. Aww. <3


Asuna toimi jälleen pikkumusta, joskin tällä kertaa pitsinen sellainen.
Photobucket
Photobucket

Mekko: Gina Tricot
Helmet: Pieces / Vila
Korkkarit: Anttila :D


Itse juhlissa mie muiden vanhempien tapaan räpsyttelin koko ajan kuvia ja otin vielä videotakin. Ikävä kyllä suurimpaa osaa kuvista en viitsi tänne laittaa, koska niissä näkyy päiväkodin tätejä ja muita lapsia, enkä jaksa alkaa sensuroimaan jokaisen kasvoja. Mutta lapset siis esiintyivät, tanssivat ja lauloivat tilannekomiikan kera (kyse siis 1-3 vuotiaista :D ) ja lopuksi avautui jäätelökoju, josta saivat myös vanhemmat jätskiä kevätjuhlan kunniaksi. Avecina mulla oli Bellan kummitäti J ja olikin tosi kiva yhessä kattoa niitä esityksiä, kun ne oli NIIN hellyyttäviä!
PhotobucketEsityksen jälkeen oli aika nauttia jäätelöstä
Photobucket
Photobucket

Isabellan tyylinäyte

Photobucket
Photobucket


Tälläinen pikkumustapäivä siis tänään.

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin käy sulle pikkumustat.Sulonen tyttö sinulla myös ja kiva blogi:) löysin tämän sattumalta,blogisi nimi iski silmään. Pieni tyttäreni on kaimasi:) nuori kun itekkin olen niin tykkään lukea tällasia blogeja. Nuoren äidin elämästä ja muodista on aina kiva lukea samassa paketissa:)

Lumianna kirjoitti...

Voi, miten ihania kuvia Isabellasta! Oikea prinsessa <3.

Lumianna kirjoitti...

Huomasin vasta nyt, että olit jättänyt munkin blogiin kommentin :). Mutta kurkkaapa siis nimimerkkini taakse ;).

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi: Voi kiitos kivasta kommentistasi ja kauniista sanoistasi. :) Minkä ikäinen itse olet ja minkä ikäinen pieni tyttäresi on? Kauhia utelu näin heti alkuun,haha. Se on kyllä totta, että on mukava lukea sellaisia blogeja, joihin voi samaistua.

ps. Tyttärelläsi on muuten aivan tosi hieno nimi! ;)

Lumianna: Joo, Bella on sellainen prinsessa <3 Mistä muuten vetoa, että parin vuoden päästä en saa enää pukea sitä röyhelöihin, vaan neiti haluaa olla joku dinosaurus tms. päiväkodin naamiaisissa? :D haha. Nytkin on jo sellainen autofani, mutta hyvä vain että on monipuolisuutta, eikä pelkästään tyttöjen hörhelöjuttuja.

Kurkistin uutta blogiasi. Voi ihanaa, aww <3 Mie toivon teille plussatuulia.

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen 23v ja tyttäreni kohta 10kk. Näitä blogeja tulee lueskeltua tytön päikkäriaikaan. Saa aina vähän kurkattua muiden nuorten äitien elämään:)