lauantai 16. toukokuuta 2009

Kirppislöytöjä ja Euroviisut

Höh, enhä mie sinne Yläkaupungin Yön muotinäytökseen päässyt. Kun mietin, että en viitti Isabellan kans lähtiä niin "myöhään", kun show olisi alkanut 20.15 ja sitten olin liian laiska alkaakseni organisoimaan lapsenvahtia. Harmi vain, kun olisin halunnut nähdä sen. Mutta tuleehan näitä! :)

Tein taas löytöjä kirppiksellä.

Bershkan resorifarkut, joissa takana vetskarit. Tosi ihanat ja vielä täysin uudet: hintalaputki roikku vielä paikoillaan! 7e
Photobucket
Kuva lahkeiden resoriosan vetoketjusta
Photobucket

Aivan ihana Gina Tricotin musta sifonkimaista kangasta oleva mekko. 4e. Tulee varmasti oleen yks ens kesän lemppareista, vaikka toi kuva nyt ei paljon sanokaan.
Photobucket

Ihana vintagelaukku 1e (Tollaset pitkät hihnat on niin käteviä, kun saa heitettyä olan yli esim. pyöräillessä tai baarissa tanssiessa)


Toinen vähän isompi laukku, oikea tilaihme. 2,5e
Photobucket

Ja sit ostin vielä valkoisen niittivyön 1,5eurolla, mut unohin näköjään kuvata sen. Mitäs piditte mun löydöistä? :)

Nyt Euroviisuja katsomaan! Tosin kisastudio on pystyssä yksin, how sad is that? Muistan vieläki 2006 vuoden kisat, kun olin juuri edellisenä päivänä palannut Kaakkois-Aasian tutkimusmatkaltani ja katottiin tyttöjen kans kisat ja kun Suomi Lordin kanssa (joka on siis kotoisin Rovaniemeltä) voitti, niin oli pakko lähtiä baariin juhlimaan. Tanssilattialla tuli jorattua aika monta kertaa sinä yönä vielä Hard Rock Hallelujan tahtiin, haha.

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Iihhanii löytöjä:) Alin laukku on kiva ja mustamekko. Hitsi se Islannin euroviisu kappale oli älyttömän ihana.

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos kommentistasi :) Mieki tykkäsin noista löydöistä kyllä aikalailla!

Ja ne Euroviisut meni mulla vähän ohi, kun havahduin yhessä vaiheessa siihen, että olin nukahtanu sohvalle ja pisteenlaskustakin oli jo puolessa välissä. Ja Suomikin jäi vielä vimpaksi, murr! :D

fffrida-frida kirjoitti...

upeita löytöjä! missä kirpparilla kävit/käyt yleensä? :)

ilonasi kirjoitti...

Fffrida-frida: Kiitos, mieki tykkään kyllä noista! Nuo löydöt on Centrumista, joka on Aren aukion ja Postin lähellä (onkohan se Ilmarisenkatu tjn?

Tuolta Centrumista tekee yleensä hyviä löytöjä, mut se on vähä tuurista kiinni, joskus ei oo oikee mtn. Sen lisäksi mie tykkään hirmusesti Palokassa olevasta SPR-Kontista, mut se on NIIN kaukana ettei sinne jaksa ikinä lähtiä. Fida on aika kuppanen, tai siis aivan YLIHINNOTELTU! Esim. viimeks, ku kävin nii joku perus H&M mekko, joka on uutena maksanu varmaa 20-30e oli siellä 12euroa, siis 12 EUROA järkyttävää :o Mut joskus sieltäki tekee löytöjä ja toisaalta ne rahat menee hyvään tarkotukseen.

Seppälän se tosi iso kirppis on käsittääkseni ihan jees kans, mut mie en oikee ikinä saa aikaseksi lähtiä sinne ku ei oo autoa ja oon laiska meneen bussilla. :D