keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Rento kesä edessä ja aleostoksia

Okei, eli mie en saanu sitä työtä. Vaikka vähän aluks harmitti, nii oon ihan yllättyny, miten kevyesti sen otin. En siis alkanu draamailee ja angstailee tyyliin: "Tämä määrittää aivan varmasti koko tulevaisuuteni ja urani suunnan, vaikkei kyllä oman alan töitä edes ollutkaan ja vaikka mulla jo kaksi työtä onkin. Mutta nyt ihan selkeästi tämä on merkki ja huono enne!" tai jotain muuta yhtä kehittävää. :D

Itse asiassa tää voi olla hyväkin juttu, koska tämä koko vuosi on ollut äärimmäisen raskas niin opintojen kuin yksityiselämänkin kannalta. Nyt voin sitten ottaa rennosti, lomailla ja tehdä Isabellan kanssa kaikkia kivoja juttuja. Ihan kädestä suuhun ei onneksi tarvitse elää, eikä vuokran maksustakaan onneksi tarvitse murehtia, koska otan Isabellan kesä- ja heinäkuuksi pois päiväkodista eli saan kodinhoidontukea ja lisäksi nostan vielä opintotukea. Tuon päälle on tarkoitus tehdä vielä jonkin verran (mitähän sekin oikein tarkoittaa mun mittapuulla? :D) töitä.

Mietin sitäkin, että jos toivottavasti ensi keväänä valmistun, niin tämä on luultavasti viimeinen kesä hetkeen, jolloin voin ottaa näinkin rennosti. Koska heti valmistumisen jälkeen yritän saada jalkaa työelämän oven väliin eli takoa, kun rauta on kuuma. Ja toisaalta Isabellakin täyttää reilun vuoden päästä 3-vuotta, jolloin mahdollisuus kodinhoidontukeenkin päättyy.

Eli tavoitteena rento kesä: mökkeilyä, mummolointia, eläintarha-, vesi- ja huvipuistoretkiä, ehkä festareille, vähän opiskelua (g niin kuin gradu) ja töitä juuri sen verran kuin jaksaa. Onneksi minulla on säästöjä, esim. viime kesän työtulot on kaikki jemmassa, joten vähän kuumottaisi joku äkkilähtökin ulkomaille. Katsotaan mitä kaikkea sitä keksii!

Oikeastaan tämä on ideaali tilanne: voin tehdä töitä juuri niin paljon tai vähän kuin haluan ja toimeentulo on turvattu kodinhoidon- ja opintotuen vuoksi. :)

Tänään kävin ennakkoäänestämässä, erään ystäväni kanssa kaupungilla ja aurinkoisella terassilla (kokiksen voimalla) istumassa. Sitten tein vielä aleostoksia.

Anttilassa oli kivat -90% alet joissain kengissä ja vitosella lähti seuraavat mukaan:

Mustavalkoiset peeptoe-korkkarit, tosi kivat jalassa. Väreinä oli valkoisen lisäksi tummanlila ja harmaa (kaikissa siis tuo musta varvasosa) 5e (ovh.29,90e)


Tosin hinta tuskin jää tämän kuvan jälkeen kenellekään epäselväksi. :D
Photobucket

Toiset alekengät olivat klassiset mustat korkkarit, 5e (ovh.29,90e)


Kenkien lisäksi H&M:ltä tarttui mukaan vielä tämä leoparditunika/mekko 15e (ovh.29,90), jota en vaivautunut edes sovittamaan. Saa siis nähdä miltä näyttää päällä, että vienkö takaisin kauppaan vai pidänkö.
Photobucket
Mie olen nimittäin ottanut sellaisen linjan, että palautan kaikki huonosti istuvat tai muuten epäsopivat tai hutiostokset. Ei ole mitään järkeä säilyttää vaatteita, joita ei tule käytettyä, eikä haalia vaatteita vain "koska ne olivat niin halpoja alessa".

Päällä oli tänään:
Photobucket

Miksihän seison noin tyhmästi kumarassa polvet koukussa? :D
Photobucket

Ja menossa oli vielä mukana tämä 3/4-osa hihainen jakku, vaikka sitä ei kyllä kuin illemmalla vasta tarvinnut päälle. Epäselvä ja sumea kuva (sori huomasin vasta koneelle kuvat siirrettyäni, enkä jaksanu ottaa enää uutta), mutta eiköhän siitä juuri ja juuri erota tuon jakun, haha.
Photobucket

Jakku: H&M
Cityshortsit: Zara
Viktoriaalinen pitsipaita: H&M
jalassa oli mustat ballerinat.


Vitsit, huomenna se kandijuhla sitten on. Enkä ole vieläkään päättänyt mitä laitan päälle. Sen näkee sitten huomenna, tosin sitä ennen on aamupäivällä hoidettava vielä monen monta juoksevaa asiaa. Perjantaina hypätään pohjoisen junaan, sillä lauantaina on kahden serkkuni sekä yhden perhetutun lakkiaiset ja illalla vielä erään kaverini valmistujaisjuhlat, joten lauantaista tulee kiireinen päivä. Ihana mennä äidin luo ja nähdä taas kaikki rakkaat. <3 Sitäpaitsi nyt mie voin pistää jonkun juhlamekon myös lauantaina päälle! Ai mikä juhlavaatepukeutumisfetissi muka? :D :D

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Voi harmi kun et päässy sinne töihin :/ Olin aika varma, että pääsisit. :)

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos, kun olet noin kultainen. :) Kyllähän se vähän harmittaa, etten saanut sitä työtä, mutta ei sillä toisaalta voi mitään. Toivottavasti nykyisissä työpaikoissani olisi mahdollisimman paljon tunteja tarjolla kesän aikana.