sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Rollofunk ja helluntaiheilattomuus

Jos ei heilaa helluntaina, niin ei koko kesänä. Tai sitten juhannuksena jonoa.

Onneksi mie en mittää heiloja kaipaakkaan, haha!

Huh, Rollofunk tosiaan! Mikähän siinä on, että täällä on aina perinteistä old school-menoa, tulee ihan mieleen menneet lukioajat. Mutta oli huippua ja oli ihana nähdä tyttöjä, sukulaisia, ystäviä ja kaikkia tuttuja. <3

Kuvia eilispäivältä, illalta ja yöltä on luvassa runsaasti, mutta vasta huomenna. Nyt saatte tyytyä eilisen asukuviin, sillä kohta aletaan katsomaan Slummien miljoonääriä, jota mie en oo vieläkään nähnyt. Kohta onneksi sekin epäkohta korjaantuu.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mekko: H&M
Vyö: kirppis / Mango
Korkkarit: Click Shoes
Kukkakoriste hiuksissa: H&M / pikkusiskolta lainassa

Mitäs pidätte mun juhlalookista? :)

Huomenna tosiaan luvassa paljon lisää kuvia ja muitakin kuulumisia.

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kiva jos ei olis kesä:) toi musta väri on vähän synkee.

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi: Totta, kesällä yleensä tekee mieli pukeutua värikkäämmin. :) Mut sen takia asussa onki valkoset korvikset + korkkarit ja vyö.

Mun piti tosiaa ajatella, et mikä on mahdollisimman monikäyttönen pakatessa, kun tila on hyvin rajattu ja tota mekkoa voi käyttää niin arkena, juhlissa, töissä kun kotona hengaillessakin. Vertaa selkeästi "juhlamekolle" ei sama onnistu. :D haha

Anonyymi kirjoitti...

Kiva ja persoonallinen blogi! Nyt on pakko kysyä neuvoa: oon kanssa 23-vuotias pikkulapsen mamma ja kohta ollaan menossa puolivuotiskuvauksiin (jeh, mä myös kuviin mukaan:). Ootko bongannut mistään tänä keväänä "nyörikorkkareita", onko vinkkiä mistä niitä voisi saada. Verkkokaupat oon kolunnut ja kaupungin kenkäkaupat, mutta nope nothing. Eli haussa siis sellaiset koko säären mitalle punottavat nyörisandaletit, joissa olis vähän myös korkoa (ei siis mitään gladiaattorityyliä, vaan sirot). Tänään bongasin sellaiset verkkohesarin gina tricotin mainosbannerissa, mutta eivät ole myynnissä ko. liikkeessä, vaan rekvisiittaa... Kuulin, että olisivat vähän menneet muodista ja siksi ei löydy mistään.

Tulipa pitkä sepuste, anyway, ihanaa kesää!!

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

Luin kyllä kommenttisi jo ajat sitten, mutta jotenkin unohdin vastata. Nöyrimmät anteeksipyyntöni siitä!

Kiitos kovasti kivasta kommentistasi. :)

Asutko siis Jyväskylässä vai missä? Hitsi, mie en oo nyt vähään aikaan kolunnut kenkäkauppoja, joten olen vähän pihalla niiden tarjonnasta. Heh, nyt saankin tekosyyn mennä kenkäkauppoihin, haha. :D

Toivottavasti löydät juuri etsimäsi kenkät kuvauksiin ja kuvat muutenkin onnistuvat!

Jätä toki toistekin kommenttia, jos eksyt lukemaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Niinkuin anonyymi kirjoitti, etsii tyyliltään narusandaletteja. Itse olen etsinyt ihan samanlaisia kuten kuvauskin ko. kengistä on, Ebayta myöten. Toivon mukaan onnistaisi, yhdelta sivulta löysin jo aika nätit, mutta tahtoisin löytää lisää valikoimaa..

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

Kiitos myös sinulle kommentistasi. :) Ja voi, tuntuupa olevan narusandaletit nyt ihan kiven alla, tsemppiä etsintöihin! Toivottavasti tärppäis! Yritän pitää itekki silmät auki, jos sattuisin bongaan jostakin. :)