maanantai 25. toukokuuta 2009

Mikä juhlamekko kandijuhliin?

Tänään tipahti postiluukusta virallisen kandidaatin tutkintotodistuksen lisäksi myös kutsu tiedekunnan publiikkiin eli lukukauden päättäjäis-/valmistujaistilaisuuteen.

Itse tutkintodistus
Photobucket

Teksti lähempää (voi klikata suuremmaksi)


Eli Yhteiskuntatieteiden kandidaatti, pääaineena valtio-oppi: perusopinnoista hyvä (3) ja aineopinnoista kiitettävä (4).

Sivuaineista Euroopan Unionin integraatiosta erinomainen (5) ja kauppaoikeudesta (joissain yliopistoissa nimellä yritysjuridiikka) hyvä (3). Lisäksi olen lukenut kansantaloustiedettä ja johtamista, mutta niistä ei muodostunu kokonaista sivuainekokonaisuutta.

Publiikki-kutsussa luki seuraavaa:

"Kutsu

Yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan järjestämään lukukauden päättäjäistilaisuuteen to 28.5.2009 klo 16 Ravintola X:ään sekä laivaristeilylle Päijänteelle Jyväskylän satamasta 18.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille tiedekunnasta kevään aikana valmistuneille ja niille, jotka hakevat maisterin arvoa sekä koko henkilökunnalle.

Tilaisuuden ohjelmaan sisältyy dekaanin tervehdys opintojensa päättäneille, musiikkiesityksiä sekä kahvitarjoilu.

Ohjelma jatkuu laivaristeilyllä klo 18 Jyväskylän satamasta kauniille Päijänteelle. Risteily m/s Suometar-laivalla kestää kolmisen tuntia, jonka aikana ruokatarjoilu. Ohjelmassa mm. musiikkia ja yhteislaulua. Laivaravintolan palvelut ovat käytössä koko matkan ajan."


Jee, mie oonki aina halunnu päästä Päijänne-risteilylle ja päälle vielä ilmaset safkat mulle ja avecille. Ainut ongelma, että tuossa kutsussa ei mainittu dress codea, hmm.

Jos mie jostaki tykkään niin juhlista ja juhlapukeutumisesta, minkä kyllä huomaa myös vaatehuoneessa, jossa roikkuu jos jonkilaista mekkoa. Ja nyt en tarkoita mitään perusbaari-iltoja, vaan teemajuhlia ja fiinejä asuja. Mulla onkin nyt 7 vaihtoehtoa illan juhlamekoksi. Auttakaa mua valitsemaa näistä parhain?

Rajasin mielestäni liian arkiset tai "bilebaarimaiset" mekkoni ulkopuolelle, ja nämä jäivät jäljelle.

1. Thaimaasta ostettu Marilyn-mekko


Helma on aivan ihana ja mie käytin tätä raskausaikana juhlissa, mutta siinä se ongelma vähän onkin, että tää on tosi hulmuava ja esimerkiksi vyötä tähän ei voi laittaa, koska se pilaa helman linjan. Eli ei kovin tyköistyvä, mutta toisaalta ei kaiken aina tarvikaan olla niin istuvaa.


2. H&M paljettipikkumusta
Kaula-aukossa siis paljetteja (ei näy oikein kuvissa). Ei ole ollut vielä kertaakaan päällä.
Photobucket

Onko parempi vyöllä?
Photobucket

Vai ilman vyötä?
Photobucket

3. H&M harmaa tyllimekko
Photobucket

Tää ei varmaan yllätä enää ketään, mutta tääkin (!) on ollut vain kerran käytössä. Mun pitää lopettaa tää juhlamekkojen ostelu ja hamstraaminen -mutta kun ne on niin kauniita- tai sitten vaihtoehtoisesti alkaa käydä juhlissa enemmän. Jostain syystä tuo viimeksi mainittu houkuttelee enemmän. ;)
Photobucket

4. Vero Modan viime kesänä ostamani silkkimekko, jossa vielä hintalaputkin paikallaan. Aivan ihanan tuntuinen ja muuten simppeli, mutta ylös solmitaan rusetti. Tykkään tästä ihan hurjana, mutta en ole vielä keksiny tälle sopivaa tilaisuutta. Olisiko nyt sen vuoro?
Photobucket
Photobucket

5. Japanista ostettu rusettimekko
Photobucket

Tämäkin ollut päällä vain kerran: viime marraskuussa ainejärjestön romantiikka-teemaisissa pikkujouluissa.
Photobucket

6. Vilan bling bling-mekko
Photobucket

Myöskin ollut vain kerran päällä viime vuonna kavereideni järjestämissä säkenöivissä bling bling-teemaisissa pikkujouluissa.
Photobucket

7. Thaimaasta ostamani ylioppilaskukkamekkoni.
Tää on ihana ja todellakin ollut tasan kerran lakkiaispäivänä päällä, mutta olisko hassua pistää kandidaatin valmistujaisjuhlaan ylppärimekko?
Photobucket


Eli mikä noista 7:stä vaihtoehdoista ois paras? Entä laitanko nuo mustat hanskat vai en? Auttakaa mua, pliis. Aikaa jättää kommenttia on torstaihin 28.5 puolille päiville asti.

Iso kiitos jo etukäteen! :)

ps. Alla eilinen myöhäisillan postaus viikonlopun hulinoista.

13 kommenttia :

Styledrop kirjoitti...

Kaksi ekaa mekkoa on parhaat mielestäni. En laittaisi hanskoja. Pikkumusta on turvallinen vaihtoehto ja marilyn-mekko taas juhlallinen. Pikkumusta taitaa olla juhlallisempi ilman vyötä, mutta kyllä siihen vyökin sopii.

Niin ja leosukkikset on ostettu kuukausi sitten. On niitä vielä jäljellä, tosin riippuu missä asuu.

Anonyymi kirjoitti...

Mun suosikit on H&M pikkumusta, sininen mekko ja ylioppilasmekko. Tuo pikkumusta näyttää tosi tyylikkäältä, mutta nuo kaksi muuta on ehkä vähän kesäisempiä. En mäkään osais valita, jos mulla olis noin monta ihanaa mekkoa!:)

Anonyymi kirjoitti...

Minusta se H&M harmaa tyllimekko sekä Vero Modan silkkimekko olivat parhaat näistä :) Ja ei hanskoja :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Vero Modan silkkimekko on kivoin, ja ilman hanskoja!

Aha kirjoitti...

Ylppismekko on todella kaunis... mutta sininen silkkimekko vie voiton.

Caffe kirjoitti...

3 tai 5 :) mutta 5 laittaisin ehkä ilman hanskoja.

Anonyymi kirjoitti...

Sininen mekko, ehdottomasti. Kaunis ja juhlava, käy myös iltamenoon. Ja sitten jotain kivaa sun asustevarastoista! Olkaimettomat unohtaisin kokonaan istuvuuden takia, ettei tule liian "pikkutyrkky" näinkin kivaan tapahtumaan.

Onnea papruista!

Christaliina kirjoitti...

Mun suosikkeja on marilyn-mekko ja sininen mekko. Kauniita kyllä kaikki:)

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäinen ja viimenen oli nättejä. Viimenen on ihanan kesäinen kukkakuvion takia. Ei se sininen silkkimekkokaan paha ole yhtään!:) niin ja jos et ole käyttänyt sitä vielä niin oishan se nyt jo hyvä aika:)

n kirjoitti...

sininen !

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti tuo kolmonen, se harmaa mekko. Ajattoman kaunis ja sopii tilaisuuteen !

Lacy Life kirjoitti...

Harmaa mekko ja verenpunaiset asusteet, niin kuin kuvassakin!

ilonasi kirjoitti...

Hui, miten paljon kommentteja ja mielipiteitä! Suuren suuret kiitokset jok ikiselle. <3

Sininen silkkimekkohan sitten loppupeleissä päälle pääty, mikä tuntu olevan myös suurimman osan mielipide. :)