tiistai 19. toukokuuta 2009

Today was like one of those fly dreams

Otsikko sen jo kertookin. Tämä viikko tuntuu vain paranevan edetessään, sillä jos eilen oli hyvä päivä, niin tänään onkin jo super hyvä päivä!

Ensin aamulla sähköpostissani odotti ilmoitus opintosuorituksista: sain VITOSEN graduni tutkimussuunnitelma-seminaarista! :o Hylättyjäkin oli tullut ja itseni lisäksi vain yksi muu ryhmästämme oli saanut vitosen. Toivottavasti tämä enteilee hyvää myös itse gradun suhteen. ;)

Toiseksi: huomenna olen virallisesti yhteiskuntatieteiden kandidaatti, pääaineena valtio-oppi ja saan tutkintotodistuksen.

Kolmanneksi: tänään tuli soitto, jonka seurauksena mulla on huomenna työhaastattelu erääseen laadukkaaseen vaatekauppaan, joka myy mm. Tommy Hilfigeria, Guessia ja Burberrya. Mie oon ihan fiiliksissä, joskin ei nyt mennä asioiden edelle: mistä sitä tietää kuinka monta muutakin on kutsuttu haastatteluun tai saanko työtä. Mutta ainakin menen yrittämään ja ei onneks ole maailmanloppu, vaikka ei tärppäiskään. Onhan mulla jo töitä ja kesäksi suunnitelmat selvillä. :)
Photobucket
Photobucket

Sit oli vielä neljäskin aivan MAHTAVA ja UPEA juttu, mutta menee sen verran yksityiselämän puolelle, etten tästä henkilökohtaisesta asiasta kerro sen enempää. Ihanasta asiasta on kuitenkin kyse. <3 :d="" a="" br="" ei="" is="" isabellan="" kanssa="" n="" olla="" palattu="" yhteen="">
Kaiken kaikkiaan Ice Cubea lainatakseni:
"I got to say it was a good day."


Nyt äkkiä suihkuun, työ- ja koulutodistukset etsimään sekä valkkaan jotkut siistit ja asialliset vaatteet huomiseen haastatteluun. Wish me luck! :)


Kuvat: Ko. yritysten nettisivuilta.

5 kommenttia :

Elise. kirjoitti...

oi sentään, onnea työhaastatteluun! :)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea haastatteluun!! <3

Tianna

ilonasi kirjoitti...

Elise. : Kiitos :) Ja hei, mie muuten tiiän sut! Siis en tunne, mut tiiän. Me ollaan oltu joskus vuonna yks ja kaks samassa päiväkodissa Veistäjäntiellä. Mie muistan ku sulla oli aina tosi hienoja vaatteita ja eikö sun iskä oo joku vanha Tangokuningas tjn? :D

Rovaniemi -tai no koko Lappi ylipäätänsäki- on kyllä NIIN pieni paikka!

Tianna: Voi, kiitos myös sulle tsempeistä. Saa nähä miten meni, ainaki tein parhaani. :)

Elise. kirjoitti...

ei hitto, oli pakko kaivaa vanhat päiväkotikuvat esille, ja siellähän sie tosiaan oot, istut niin elegantisti kukkamekossa, joka vois kyllä olla ihan hip vielä tänäkin päivänä! :D ja joo, meän isä on tosiaan VANHA tangokuningas vuodelta yks ja kaks ennen nakkisotaa.

ompa hassua.

ilonasi kirjoitti...

Elise. : Repesin ihan totaalisesti :D Tää maailma on kyllä pieni! Ja missähän mun omat päiväkotikuvat ees on, hmm.