maanantai 18. toukokuuta 2009

Tässä elämä on

Mun piti alunperin tulla inisemään siitä, kuinka olen joutunut käyttämään kauniin kesäisen päivän neljän seinän sisällä kirjastolla lukemassa tenttiin ja kuinka päivän asu (sekä kuvat :D) on kamalia. Mutta sitten hain Isabellan päiväkodista, käytiin kaupassa ja uitettiin paljaita varpaita suihkulähteessä, niin olotila kohosi. Elämänilo on pienissä arkisissa asioissa ja mulla on niin kovin monta syytä olla kiitollinen ja tyytyväinen elämääni.

Toki huoliakin on ja tulee varmasti riittämään jatkossakin, mutta mulla on maailman ihanimmat taustajoukot tukemassa. <3 br="" el="" harrastuksia="" isabella="" isen="" ja="" jo="" jolla="" ksi="" l="" lis="" loppusuoralla="" m="" menn="" n="" ni="" omaan="" opinnot="" p="" pi="" sek="" sellaisen="" taistelutahdon="" tietysti="" tt="" unelmia="" v="" vaikeudet="" valo="" vi="" yst="">
Pahoittelen lällyhehkutusta, mutta mielestäni sitäkin tarvitaan tässä maailmassa kaiken kyynisyyden ja negatiivisuuden rinnalla. Liian harvoin pysähtyy miettimään elämänsä hyviä puolia.

*
Päiväni on siis sujunut kirjojen parissa.
Photobucket
(Tuosta puuttuu siis vielä yksi kirja: 180sivuinen Julkinen toiminta - julkinen politiikka)

Lauantaina on sivuaineeni hallintotieteiden ihana VIIDEN kirjan Suomen julkinen hallintojärjestelmä ja EU:n hallintotentti, joten alkuviikko meneekin päntätessä. Torstai kun menee Isabellan kanssa peuhatessa päiväkodin ollessa kiinni ja perjantaina taas on töitä, niin nyt on alkuviikosta luettava.

Yliopiston kirjastolla meni siis monen monta tuntia tänään ja kun opiskelu alkoi puuduttaa, oli aika ottaa päivän asu-kuvia inva-wc:ssä. :DNämä taas on päiväkodilta -siellä oli sopivan iso peili :D
Photobucket
Musta vyö olisi sopinut paremmin, mutta halusin ehdottomasti laittaa niittivyön, eikä minulla ole kuin tuo valkoinen niittivyö, joten sillä mentiin. Ja olihan mulla toisaalta valkoiset aurinkolasitkin päässä. (Ja miks ees mietin tälläsiä ihan turhia juttuja, ketä kiinnostaa?! Mutta perfektionisti-esteetikko kun on. ;D)
Photobucket

Bolero/jakku: kirppis
Resorifarkut: Bershka / kirppis
Niittivyö: kirppis
Toppi: H&M
Sydänkoru: kirppis
Kengät: Click Shoes

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Invavessassa? Sun "vahva oma tyyli" ei petä koskaan. ;)

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi: You got that right. ;) Inva-wc kun oli kaikista lähimpänä pänttäämispaikkaani kirjastossa.

Kiitos kommentistasi ja ihanaa päivän jatkoa ja tulevaa kesää. Omani ainakin ovat todella ihanat, sekä kesä että päiväni.

ps. Yritä nyt ens kerralla olla vähän ilkeämpi ja napakampi, tuohan nyt oli ihan hampaaton yritys! ;)