sunnuntai 24. toukokuuta 2009

C'est la vie

"On usein elämä tää hieman hankalaa.

Se pistää miettimään,
Kun jotain yrittää
Ja silti ulos jää, yhtenään.

Se alkaa naurattaa,
Kun oppii huomaamaan,
Et kaikki katoaa aikanaan.

Sellaista käy, c'est la vie,
Totesin ja sit hiippailin pois.
Turha tääl itkeä, raivari hyödytön ois."

-Anna Puu: C'est la vie


Nyt olisi tarjolla viikonloppuani pikakelauksella höystettynä väsyneen sunnuntaifiiliksissä olevan Ilonan mietteillä.

Eilen lauantaina oli siis todellakin VIIMEINEIN TENTTI IKINÄ tässä yliopistotutkinnossa ja täytyy sanoa, että takki oli vähän tyhjä tentin jälkeen. Ei oikein vielä tajua, että nyt on lusittu ja selvitty tästä kamalaan raskaasta keväästä ja on kevyen ja kuplivan kesän vuoro. Ennen kaikkea nyt on aika ottaa kevyemmin ja rentoutua, jopa lomaillakin edes pienimuotoisesti.

Tentin jälkeen otin yliopistolla päivän asu-kuvia.
Photobucket

Jotenkin mulla tulee mieleen Pikku Myy, heh.
Photobucket

Tässä kuvassa on ihanan trenssini lisäksi paremmin näkyvillä tuo paidan kauluksessa oleva frilla (Vai onko sen virallinen nimi edes frilla? Joka tapauksessa tuo hörhelökaulus)
Photobucket

Heureka, tajusin nimittäin, että vaikka otankin peilikuvia, niin sitä kameraa ei ole pakko tukkia juuri kasvojen eteen näköesteeksi. Ei kyllä uskoisi, että mie oon gradua vaille valmis maisteri. :D :D haha
Photobucket

Trenssitakki: Vero moda
Frillapaita: Vila
Hame: H&M (mulla ei todellakaan ole mitään pahaa sanottavaa H&M:n laadusta ja kestävyydestä: tänki hameen olen ostanut YLÄASTEELLA kasiluokalla ja edelleen on uudenveroisessa kunnossa!)
Korkkarit: Dinsko

Tentin jälkeen mentiin Isabellan kanssa kaupungille kiertämään ja pikaisesti tsekkaan perinteinen vaatekauppakierros: Spirit Store-Vila-H&M-Gina Tricot-Carlings-Vero Moda, laajennettuna tällä kertaa myös KappAhlilla, Lindexillä ja Seppälällä. Ja mitään en ostanut, koska aikaa oli tosiaan vähäisesti ja tarkoituksena oli löytää leopardi sukkahousut tai legginssit. Maa on tainnut ne nielaista, sillä koko Jyväskylästä tai yhdestäkään kaupasta en moisia löytänyt. Jos joku tietää, mistä löytyy niin vinkkiä otetaan vastaan. Haussa siis leopardisukkikset tai legginsit. :)

Syy pikaiseen kaupunkikierrokseen oli se, että Isabellan isovanhemmat eli mun anoppi ja appi -korjaan ex-anoppi ja ex-appi- tulivat kyläilemään Jyväskylään. Käytiin ulkona syömässä, ruokaostoksilla sekä yleisesti vietettiin aikaa yhdessä. Olen kyllä onnekas, että Isabellan isällä on noin ihanat vanhemmat. Pitävät mua kuin omana tyttärenään ja ovat aina olleet tukena ja apuna. <3

Yleisestikin mun ympärillä on aivan ihania ihmisiä, sillä Bellan mummon ja papan lähdettyä illalla takaisin Pohjanmaalle, pari ystävääni saapui meille. Suunnitelma oli seuraava: Isben kummitäti J ja mie lähetään juhlimaan ja baareilemaan ensimmäistä kertaa (!) ihan kahdestaan ja vauvakuumeinen M jää meille lapsenvahdiksi ja yöksi. Suunnistettiin siis Giggliniin, jonne J:llä oli ilmaiseksi sisään ja vip-jonon ohi. Arvostin tuota kyseistä lippua hyvin suuresti siinä vaiheessa kun näin ko. baarin jonon! :D

Hassua muuten, että Rovaniemellä inhoan muovisena pitämääni Onnelaa, enkä siellä halua käydä (toisaalta mie oon Tivoli-sukupolvea, joten sekin voi vaikuttaa), mutta Jyväskylässä on Blazen suljettua ovensa ja Kharman jotenkin menetettyä hohtonsa suuntana monesti Gigglin. Vaikka samanlainen Sedulahan sekin on kuin Rollon Onnela.

Ilta oli varsin tapahtumarikas, mutta kivvaa oli ja se on pääasia! En muistanutkaan, miten kauniita kesäyöt ovat valomerkin jälkeen baarista kotiin kävellessä. <3

Sitten hieman kuvia illasta.

Kyllä kelpas istua ilta-auringossa parvekkeella ja fiilistellä tulevaa kesää.


Baariin lähdössä. Näytän joltain itsepaljastelijalta, kun shortsit on niin lyhyet, etteivät näy takin alta. :D Tästä saankin aasinsillan siihen, että käytän kyllä surutta melko lyhyitäkin hameita ja shortseja (mutta ei aivan vesirajaminareita tai sellaisia, joista takapuoli vilkkuu kuitenkaan ;D), mutta linjani on hyvin selkeä: jos alaosa on lyhyt, niin yläosan on oltava maltillinen eikä paljastava.
Photobucket

Ja tässäkin asussa periaatteeni toteutuu.
Photobucket

Kaulaan asti napitettua ja olkapäätkin peittävää varsin konservatiivista yläosaa, kun tuskin voi kutsua kovin paljastavaksi,haha.
Photobucket

Perus baarin vessa-kuva. Tiedättekö, kun naisten huoneessa jonottaessa menee aina niin kauan, niin on keksittävä muuta ajankuluketta.
Photobucket

Havainnoillistavia esimerkkejä ja tyylinnäytteitä à la baarin vessa lokakuulta 2007 Isabellan ristiäisten "jatkoilta". (Tuo oli muuten eräs elämäni onnellisimmista päivistä!) Näiden kuvien myötä lähtevät myös terkut Helsinkiin, Vaasaan ja tänne Jyväskylään. Arvostavat varmasti, kun laitan nämä kuvat tänne, love you too. <3 haha

Isabellan kummitädin K:n kanssa
Photobucket
Photobucket

Bongattiin Kharmasta Baby Spice aka Emma Bunton


Jolloin oli aika ottaa fanikuvia


Syvällinen haastattelu menossa


Tai sitten ei niin syvällinen :D
Photobucket

Näin taas tukitaan koko baarin vessan käytävä


Ettei vahingossakaan kukaan muu mahtuis sinne :D
Photobucket

*

Mutta eiliseen palatakseni, niin kivat kesäkauden avausbileet olivat.
Photobucket

Päällä oli:

Jumpsuit: Zara / kirppis
Laukku: kirppis
Kaulakoru: kirppis
Vyö: kirppis

Aika kirppispainotteista etten sanoisi. No sopii kukkarolleni ja ideologiaani hyvin. ;)

3 kommenttia :

n kirjoitti...

ai kamala.

mut awww,
se oli kyllä ihana ilta !
<3

Ilona Ylinampa kirjoitti...

N: Höpöhöpö, ei nuo ole kamalia kuvia susta ainakaan!

Muistele vaan niitä ottamias mun ja isben isän matti ja mervi-kuvia ihan loppuillasta baarin jälkeen. Ne on KAMALIA oikiastikki :D :D

Ja oli ihana ilta. <3

Anonyymi kirjoitti...

hahahah !
arvaas mitä? toi mikrofoni on edelleen tallessa jyväskylässä, hihi! odottaa vaan seuraavaa esiinastumista :)
ja ok nuo kuvat(siis missä oma pärstä on), onneks loppuilta jää vaan ihan meidän muistikuviin - tai ainaki siun :) ehkä vois ens kerralla antaa niiden pötköjen olla VÄHÄN lyhyemmän aikaa päässä ;)
ja miun kommentti noihin mekkoihin, laita se sininen! ihana!
-Jenni